Annons:

Viktoria Kleven ny hotellchef på Solhem Hotel

Nu är det klart vem som leder den fortsatta satsningen och driften av Solhem Hotel. Det blir Viktoria Kleven som från och med 19 februari tillträder tjänsten som hotellchef, enligt ett pressmeddelande.

Viktoria kommer närmast från en roll som operativ chef på eventbolaget goGotland. Innan dess var hon kommersiell chef för Elitfotboll Dam och har tidigare bland annat varit marknadschef för Aftonbladet. För tre år sedan gick flytten till Gotland. Hon och är idag ordförande för Visby IBK och har själv en bakgrund som innebandyspelare på elitnivå.

Sofia Munkhammar, VD för Solhem Hotel och Strand Hotel är mycket glad över rekryteringen av Viktoria.

– Viktorias kommersiella bakgrund i kombination med hennes höga driv kommer att bli en stor tillgång i den fortsatt resan för Solhem, säger Sofia Munkhammar i ett pressmeddelande.

Viktoria själv är väldigt entusiastisk inför att tillträda den nya rollen.

–  Jag ser fram emot att tillsammans med teamet verkligen etablera Solhem som Basecamp Gotland och få ut det året runt, säger Viktoria Kleven. 

Som företag är Solhem Hotel väldigt engagerade inom besöksnäringen på Gotland vilket tilltalar Viktoria.

– Det lockar att få ta plats inom besöksnäringen på ön och få driva de gemensamma frågorna för Gotland med utgångspunkt ifrån Solhem, avslutar Viktoria Kleven i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024