Annons:

BIldextra: Nu öppnar Karamell på Skeppsbron  

Karamell är det senaste restaurangtillskottet på Skeppsbron som ämnar att vara en plats för både festliga och lugna möten. Här kliver gästerna in i en smällkaramell av färger, smaker och känslor. Menyn består av rätter med bas från Medelhavets rika kök, där varje måltid kombineras med exceptionella drycker. Karamell öppnade dörrarna den 1 maj.

– Vi brinner för att ge gästerna ett minnesvärt besök med smakupplevelser i både mat och dryck. Vi har även lagt mycket tid och kärlek på omgivningen med tillhörande inredning. Det är viktigt att atmosfären ger samma känsla som det vi serverar, säger Christos Neo, ägare av Karamell.

Namnet Karamell har betydelsen av att det ska finnas något för alla. Sött, surt och salt i olika färger och former. Det präglar både rätterna på tallriken och de kulörta drinkarna från cocktailbaren. Mixen av smaker lovar en upplevelse som för tankarna till ett möte mellan Medelhavet och Skandinavien – en smällkaramell.

Travel News var förstås på plats och instagrammade. Se bilderna här.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024