Annons:

Premiär för Finnlines nya rutt från Malmö till Świnoujście – “vill se hög tillväxttakt”

Rederiet Finnlines har en ny färjelinje mellan Malmö och Świnoujście i Polen. Premiärturen gick av stapeln den 10 april. Därmed utökar Finnlines sitt ruttnätverk och har nu förbindelser till över 20 hamnar i Europa, enligt ett pressmeddelande.

”Vi har förberett lanseringen av denna nya linje under en längre tid och det är stort och glädjande att se Finnfellow sätta kurs mot Świnoujście. Detta är en betydelsefull möjlighet för oss att utöka våra tjänster och genom att nyttja vår expertis och kapacitet är vi fast beslutna att främja passagerartrafiken i södra Östersjöregionen”, säger Antonio Raimo, Line Manager, Finnlines i ett pressmeddelande.

Finnlines har haft trafik från Malmö sedan 2002 och utöver den nya Polenrutten erbjuder rederiet också dagliga linjeturer till Travemünde i Tyskland.

”Lanseringen av vår frakt- och passagerarservice mellan Malmö och Świnoujście säkrar en viktig handelsväg i den södra Östersjökorridoren och stärker vår position på Östersjön ytterligare. Vi förväntar oss en fortsatt hög tillväxttakt i såväl fraktvolymer som passagerarresor”, säger Tom Pippingsköld, Finnlines VD.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024