Annons:

Intoit Travel Groups köper upp arrangören av fiskeresor Outside Travels

Intoit Travel Group har förvärvat en majoritet av researrangören Outside Travels. Bolaget är helt specialiserat på fiskeresor och medarbetarna är fiskenördar ut i fingerspetsarna. Med det senaste förvärvet så har Intoit nu åtta nischade researrangörer i sin portfölj, enligt ett pressmeddelande.

Outside Travels är en av Nordens ledande aktörer inom fiskeresor. Med passion för naturen och unika fiskeupplevelser erbjuder Outside Travels flugfiske, spinnfiske- och havsfiskeresor runt om i världen, där fisket är som bäst.

– Vi är väldigt glada över att få vara en del av Intoitfamiljen och har redan kunnat växla upp vår tillväxt. Det här ger oss möjligheten att erbjuda ännu fler unika fiskeupplevelser till våra kunder och fortsätta vår resa mot att vara en av de ledande aktörerna globalt inom vår bransch”, säger Oskar Wignäs, VD för Outside Travels.

– Vi har sneglat på Outside Travels en längre tid. Deras engagemang för att skala upp sitt erbjudande av exceptionella fiskeupplevelser passar perfekt med Intoits kunskap i att få Bolag att växa, säger Niklas Engstrand, VD för Intoit Travel Group.

Någon köpesumma är inte kommunicerad. Outside Travels omsatte förra året drygt en halv miljon kronor. 

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024