Annons:

Brasseriegruppen återfår serveringstillstånd

Tidigare i veckan återkallades Brasseriegruppens serveringstillstånd av tillståndsenheten. Beslutet överklagades till Förvaltningsrätten som nu godkänt Brasseriegruppens begäran om inhibition av beslutet. Det innebär att de krogar som ingår i Brasseriegruppen nu med omedelbar verkan kan servera alkohol igen, enligt ett pressmeddelande.

”Vi lägger nu all kraft på att räta ut de missförstånd som ligger till grund för tillståndsenhetens beslut. Eftersom vi kan påvisa att vi sköter både ekonomi och finansiering efter alla rådande lagar och regler tror vi på att få en korrekt och rättvis bedömning av vårt tillstånd. Vi förutsätter att vi bedöms utifrån samma kriterier som våra branschkollegor.  Vi vill tacka alla medarbetare och våra gäster för allt stöd vi fått under dessa besvärliga dagar”, säger Filip Guven i ett pressmeddelande. 

De krogar som omfattas av inhibitionen är restaurang Prinsen, Pas d’art, East, Gastrotek Zink, Trattorian, Orangeriet, Pontonen, Il Tempo, Ricordi och Villa Godthem.

Beslutet gäller tills vidare till dess att frågan prövas slutligt i förvaltningsrätten.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna