Annons:

Här gänget bakom Berzelii Group som vill skapa “nästa era av uteliv”

Namnet Berzelii Group hämtas från några av koncernens centrala enheter Rose, Fou och Hallwylska beläget i anslutning till Berzelii Park. Förutom expansionsplaner fortsätter arbetet med att utveckla koncept som legat på is under pandemin, enligt ett pressmeddelande.

Inom koncernen sätts en ny struktur med flera ledande roller med personer från olika bakgrunder inom hotell, restaurang och nöje.

Douglas Lagercrantz har en bakgrund inom restaurang och nattklubb. Han har drivit några av Sveriges mest eftertraktade och lönsamma krogar i Stockholm, Visby och Båstad. För två och  ett halvt år sedan lämnade han sitt tidigare uppdrag för att implementera sin vision i det som nu heter  Berzelii Group. 

”Det är en ära att som CCO få presentera Berzelii Group och den nya koncernstrukturen. Pandemin slog hårt mot vår bransch men vi var snabba med att hitta lösningar och står nu på andra sidan starkare än någonsin. Äntligen kan vi fokusera på den framtagna expansionsstrategin”, säger Douglas Lagercrantz i ett pressmeddelande. 

Erika Boss har haft en ledande roll inom bolaget och kliver nu in som Creative Director för Berzelii Group. Hon har en global bakgrund inom nöjesindustrin och har även en kandidatexamen från New York. 

“Det är helt fantastiskt att få se vår vision bli till verklighet och att vi äntligen får lansera Berzelii Group  som har börjat ta form under det senaste året. Vi har arbetat hårt för att skräddarsy våra enheter för att  ge våra gäster en oförglömlig upplevelse och ser nu fram emot att expandera så att fler kan få ta del av  detta”, säger Erika Boss om visionen för restaurangkoncernen. 

Jonathan Zhou har arbetat inom flera områden i bolaget som bland annat event och  marknadsföringsansvarig och kommer nu närmast från rollen som CFO.  

“Som koncern går vi nu in i en ny mognadsfas där ett namnbyte blir ett naturligt steg  fram. Jag ser även ödmjukt fram emot min nya arbetsroll som COO/Driftledare och det  kommer att vara både spännande samt lärorikt att se hur långt vi kan utveckla våra  enheter. I slutet av dagen vill jag även lyfta fram att det är ett lagspel och inget är möjligt  utan våra riktigt vassa kollegor”, berättar Jonathan Zhou om det nya uppdraget i ett pressmeddelande. 

Den nya restaurangkoncernen Berzelii Group kommer att fortsätta expandera och har flera stora  satsningar som kommer att annonseras inom kort.

Kommentarer är stängda.