Annons:

Restaurang Hantverket bygger ut – vill bli ett kvarter

Restaurang Hantverket utökar sin verksamhet genom att förvärva butikslokalen vägg i vägg, samt grannrestaurangen på Sturegatan 19. Därmed kommer Restaurang Hantverket omfatta restaurang, bar, nytt kök, bageri och en helt ny mötesplats för event, catering och privata sällskap, enligt ett pressmeddelande.

-Vi har länge velat utöka verksamheten då efterfrågan på att besöka Hantverket bara växer. I samband med nyförvärvet kommer vi att bygga nytt kök, bageri och en ny mötesplats för privata middagar och events i lokalen på Sturegatan 17-19. Det innebär att Hantverket nästan blir ett helt kvarter, säger Torbjörn Blomqvist, ägare av Restaurang Hantverket och Stockholm Meeting Selection.

Stefan Ekengren, köksmästare och delägare i Restaurang Hantverket och Torbjörn Blomqvist, ägare av Restaurang Hantverket och Stockholm Meeting Selection.

-Jag ser verkligen fram emot att utveckla vår verksamhet och bygga ett riktigt drömkök, då vi har ett stort tryck och intresse av catering, privata middagar och events. Oavsett om man besöker oss som restauranggäst, bokar en fest eller beställer catering så kommer kärleken till mathantverket att kännas igen i allt vi gör, säger Stefan Ekengren, köksmästare och delägare i Restaurang Hantverket.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024