Annons:

Solna-Mallen satsar på eatertainment

Matutbudet blir allt viktigare i shoppingcenter. I dagarna öppnar Mall of Scandinavia en helt nya mathall. Text: Janne Sundling

Den nya mathallen som går under namnet S2 – Stjärntorget 2 ligger på övre plan på den norra sidan av gallerian. Den nya matmarknaden ska, förutom mat, även bjuda på underhållning då en scen och en storbildsskärm finns på plats för mindre spelningar och tv-sända sportevenemang. Här finns även sju karaokerum som kan bokas via app.

Mall of Scandinavia har sedan öppningen 2015 haft enskilda restauranger på två våningar i köpcentret.

Fastighetsägaren Unibail-Rodamco-Westfield kallar det nya konceptet för ”eatertainment”.

– Tillsammans med vår samarbetspartner SDG ser vi fram emot att presentera en helt ny mötesplats i Westfield Mall of Scandinavia genom ett socialt, stilfullt och välsmakande koncept, säger Sofia Rundström centrumchef i Westfield Mall of Scandinavia, i en kommentar.

Totalt kommer 14 restauranger att samsas på platsen som har 650 sittplatser och en uteservering som är planerad att öppna i april.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna