Annons:

Tysk restaurangguide lanseras i Norden – hyllar Mathias Dahlgren

Grand Hôtels stjärnkock Mathias Dahlgren tilldelas utmärkelsen Lifetime Achievement of the Year Award i Falstaff Nordic Restaurant Guide Sweden. Guiden som lanseras i Norden för första gången lyfter fram Sveriges 110 bästa restauranger. 

Nu avslöjar Falstaff Nordic i ett pressmeddelande resultatet av sin omfattande restaurangguide där svenska restauranger rankats och nyckelpersoner inom restaurangindustrin prisats. 

Det är en svensk jury som vaskat fram restaurangerna under ledning av chefredaktör Tove Oskarsson Henckel. Falstaff Nordic vänder sig till nordisk målgrupp och kan ses som en konkurrent till White Guide och Guide Michelin. Verksamheten är inte en franchise. Vi arbetar direkt för Falstaff Magazine i Österrike, skriver chefredaktör Tove Oskarsson Henckel i ett mejl till Travel News.

Falstaff är det största förlaget inom kulinariska publikationer i de tysktalande länderna och har varit en pålitlig källa till rekommendationer för hotell och gastronomiska upplevelser i Europas största städer sedan starten 1980. Nu har turen kommit till Sverige och under varumärket Falstaff Nordic sätter förlaget fokus på Norden. Restaurangguiderna sammanställs av teamet på Falstaff tillsammans med en utvald jury. Restaurangerna tilldelas en till fyra gafflar baserat på poängskalan: 80–84 poäng: 1 gaffel, 85–89 poäng: 2 gafflar, 90–94 poäng: 3 gafflar och 95–100 poäng: 4 gafflar. 

Kommentarer är stängda.

Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024