Annons:

Premium

Vår Gård i Saltsjöbaden storsatsar – har investerat 100 Mkr

I år fyller hotell- och konferensanläggningen Vår Gård 100 år, ett jubileum som inleds med invigning av nya restaurangen i Villa Skärtofta.  - Sedan 2019 har vi investerat totalt cirka 100 miljoner i verksamheten för att säkerställa omställningen från konferens till destination, skriver vd Kadi Upmark i ett mejl till Travel News.

Ambitionerna med den nya restaurangen är höga. 

– Vi siktar definitivt mot stjärnorna, men generellt är ambitionen att bli en stark aktör inom gastronomi i Sverige. En unik plats och destination att besöka, skriver vd Kadi Upmark till Travel News. 

Det var våren 2021 som idén om en finkrog i Saltsjöbaden uttalades högt för första gången. Liam Ginnane, numera F&B Manager på Vår Gård, satt i ett strategimöte med vd Kadi Upmark och målade upp sin vision:

– Det var när jag stod framför Villa Skärtofta med dess tinnar och torn som polletten trillade ner; en finkrog i en anrik privatbostad, 20 minuter från Stockholm City och samtidigt mitt ute i skärgården. Det var ett koncept som ännu inte fanns i Sverige och vi hade förutsättningarna att skapa det, säger Liam Ginnane.

– Vår Gård har under sina 100 år vuxit sig till en destination människor söker sig till för att uppleva natur, konst, mat och dryck. Genom att öppna upp Villa Skärtofta och erbjuda en finkrog i storslagen miljö och med höga ambitioner hoppas vi kunna erbjuda en upplevelse som du inte kan få någon annanstans i världen, säger Kadi Upmark, vd Vår Gård i ett pressmeddelande.

Villa Skärtofta är en del av Kooperativa förbundets kursverksamhet. Det blev starten för Vår…

Har du redan Premium? .

Läs vidare med Premium

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium

VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024