Annons:

BILDEXTRA: Här är nya Scandic Oceanhamnen i Helsingborg

Scandic Oceanhamnen är ett nytt landmärke för Helsingborg. Längst ut på piren i den nya och klimatsmarta stadsdelen, omges hotellet av en snabbväxande bostads- och kontorsmiljö, endast ett par minuter från stadskärnan.

– Det känns fantastiskt att äntligen öppna dörrarna till Helsingborgs nyaste hotell och erbjuda både Helsingborgare och långväga gäster en unik plats att samlas och bo. Scandic Oceanhamnen tar en central plats på Helsingborgs hotellkarta, inte minst med den fantastiska takterrassen och relaxavdelningen som vi har högst upp i huset. Här samlever boende, kontorsfolk, hotellgäster och helsingborgare och jag är jättestolt över att tillsammans med min personal tillföra en plats där människor kan mötas, äta, njuta av utsikten och få en god natts sömn med sådan liten påverkan som möjligt, säger Elisabeth Persson, hotelldirektör på Scandic Oceanhamnen i ett pressmeddelande.

En kommentar

  1. Anonym: Det var väl på tiden att Scandic fick ett bra hotell även i Helsingborg. De har släpat efter i många år med en produkt som knappast varit värt namnet i en stad som Helsingborg. Vet dock att Radisson var intresserade också men valde Metropol istället