Annons:

SJ:s julbiljetter försenas – släpps först i november

SJ:s biljettsläpp av vinterresorna ser ut att bli kraftigt försenat, rapporterar DN. Anledningen är att Trafikverket tvingats ta personal från planeringen nästa år och placera om dem på mer kortsiktiga banarbetesfrågor.

I vanliga fall brukar SJ släppa sina vinterbiljetter i slutet av september. I år är bedömningen att det kommer att ske först i slutet av november.

– Att inte kunna släppa våra julbiljetter förrän i november. Det är klart att svenska folket undrar vad det är vi håller på med, säger vd:n Monica Lingegård.

En kommentar

  1. Nisse: Det är nog inte så mycket vad SJ håller på med som vad Banverket håller på med. Att inte kunna planera underhåll under ett år framåt är minst sagt undermåligt. Eller kan de inte skilja på akut underhåll och löpande underhåll? De borde väl veta tillståndet på Sveriges järnvägsnät vid det här laget? Sen borde så klart SJ kunna sälja biljetter ändå - att allt ska vara klart innan man vågar börja sälja biljetter är minst sagt underligt. Inget kommer någonsin att fungera till 100% så man får nog vara så djärv att man planerar för ombokningar... Svara

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 kommentar Öppna
Flygansvarig på MSC Cruises
Sista ansökningsdag:
17 oktober 2022
Västindienspecialisten söker en travel consultant
Sista ansökningsdag:
22 oktober 2022
Stromma söker Coordinator till Business Support
Sista ansökningsdag:
11 oktober 2022