Annons:

ESS Group investerar 400 Mkr i Hjortviken

ESS Group håller just nu på att bygga Hjortviken Country Club i Hindås, strax utanför Göteborg. Hjortviken Country Club är ESS 14:e destination och totalt investeras 400 Mkr i fastighet och upplevelser.

I januari 2025 öppnas dörrarna upp och bjuder in till 150 rum, en pool club på över 1 700 kvadratmeter, två restauranger och sex barer. Med 10 mötesrum, en hemlig nattklubbslokal ”The Hot Spot”, specialdesignat gym och padelbanor, kommer varken privatgästen eller konferensgästerna känna minsta lilla tristess.

”Bygget har pågått sedan början av 2023 i Hindås endast 20 minuter ifrån Göteborg. Allt har gått precis enligt plan och det välkomnande bemötandet av hindåsborna har och är fortsatt helt fantastiskt bra”, berättar Kent Johansson, VD för Hjortviken Country Club i ett pressmeddelande.
Hjortviken Country Club håller nu på att rekrytera närmare 200 människor.

1958 var det brasilianska fotbollslandslaget med namn som Didí, Vavá, Garrincha och 17-årige Pelé inkvarterade på hotellet i samband med fotbolls-VM. Pelé hann under sitt Sverigebesök både med att bli världsmästare för första gången och en relation med en svensk tjej med sommarhus i Hindås.
– Vi hade en underbar sommarromans, säger Lena Hagen som idag är 79 år och bor i Varberg. Lena Hagen var bara 14 år den sommaren.

Kommentarer är stängda.