Annons:

Uber börjar med delade resor i Stockholm

Den nya tjänsten för delade resor finns tillgänglig för alla användare i Stockholm från och med idag, enligt ett pressmeddelande.

“Vi vet att priset spelar en stor roll när människor fattar beslut om hur de ska ta sig från punkt A till B. Därför är vi glada över att kunna introducera ytterligare ett resealternativ på den svenska marknaden. Nu kan resenärer i Stockholm dela resor med andra passagerare, vilket skapar en mer prisvärd och hållbar upplevelse för resenärer såväl som staden”, säger Anabel Diaz, EMEA Vice President, Uber Mobility i ett pressmeddelande.

Förare kommer att tjäna lika mycket med UberX Share som med Uber X. Men med fler resenärer på en resa kommer en delad resa sannolikt vara längre, vilket innebär högre intjäning, tror bolaget i ett pressmeddelande.

En kommentar

  1. A.K: Uber och Bolt är bloodsucking företag, föraren jobbar 12 till 14 timmar och från mån - sön bara att känna 20000 kr. staten bryr inte sig om den men det kommer att bryr sig när 5000 förare lämna jobbet och lever på socialbidrag. plus de två företag Uber och Bolt betalar 0 kr skatt till Sverige. De tar 25 % av varje resan som föraren gör.
Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024