Annons:

Annons:

Boutiquehotellen i nordvästra Skåne som kan vinna ett Wilhelmina Skoghpris

Här är fem boutique-hotell som kan vinna ett Wilhelmina Skoghpris på Travel News Business Forum Nordvästra Skåne den 28 oktober.

Motivering: Detta är ett personligt hotell. Någon som tänker på inredning dygnet runt har hittat en vacker byggnad och vill fylla den mer ännu vackrare möbler. Oftast ägs hotellet av en familj som drivs lika mycket av kärleken till vackra ting som driften att tjäna pengar. Här kan du få en magiska hotellupplevelse med lika delar vacker design och underbar service.

The Vault Hotel Helsingborg 

Designhotellet The Vault Hotel Helsingborg är en färgklick i stadens hotellutbud. The Vault, som betyder kassavalv på engelska, vilar på ett stort kassaskåp från början av seklet då byggnaden fungerade som en bank. I dag väntar extra allt i form av modern konst, stora blommor, rosa välvda sängar och sammet. 

Hotel Kullaberg

Ett oslagbart läge! Hotel Kullaberg ligger i den pittoreska fiskebyn Mölle intill Kullahalvöns spets. Hit åker du för lantlig lyx och den hisnande naturen som ligger runt hörnet. 

V Hotel Helsingborg; BW Premier Collection

Personlig design, en varm atmosfär och fyrstjärnig lyx! V Hotel har gått från 1920-talets mest moderna sjöfartshotell till ett av Helsingborgs mest personliga boutiquehotell. 

Örenäs Slott, Hotell & Konferens

Att bo på ett slott borde alla testa någon gång. På Örenäs Slott, Hotell & konferens bor du med en fantastisk utsikt över Öresund i hotell- och herrgårdsbyggnaden eller inne i själva slottet i någon av de tio personligt inredda rummen. 

Villa Thalassa 

På Villa Thalassa bor du i en gigantisk lyxvilla med närhet till hav, skog och centrala Helsingborg. De 35 rummen erbjuder en modern design med utsikt över Öresund samt en magisk privat pool. 

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Vinnaren i denna kategori presenteras på Travel News Business Forum Nordvästra Skåne på Clarion Sea U i Helsingborg den 28 oktober kl 18. 

Läs mer om arrangemanget här och anmäl dig här.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.