Annons:

De bästa mötesanläggning utan övernattning i Sydvästra Skåne som kan vinna ett Wilhelmina Skoghpris

Här är de nominerade i kategorin bästa mötesanläggning utan övernattning i Sydvästra Skåne. Den 12 juni på Travel News Business Forum 2023 på Quality Hotel View i Malmö berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skoghpris.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Bästa mötesanläggning utan övernattning 

Kategori: Här kan din organisation ha sitt möte med många eller få. Det kan vara en förvaltning som behöver tydligare värderingar eller ett företag som måste öka försäljningen. Gruppen kommer närmare varandra, ändå kan man vara ensam på hotellrummet. På denna anläggning finns mer än ett mötesrum och gruppen får rå om varandra utan att bli störd. Nya mål kan sättas och problem diskuteras. När gruppen checkar ut efter ett eller flera dygn tillsammans vet alla vad de ska göra för att nå nästa steg i verksamhetens utveckling. Sover över gör ni inte här, men troligen i närheten eller hemma förstås. 

Slagthuset 

Redan sedan början av 1990-talet hölls här möten konferenser. Vi förstår precis varför. 100 meter från Malmö centralstation kan du och kollegorna ta del av Slaghusets anrika, snygga och mingelvänliga lokaler. I restaurangen serveras lunch, middag och en teatermeny anpassad för Slagthusets olika evenemang. 

Stadshallen 

Kliv in i Lunds alldeles egna vardagsrum och se hur kultur och demokrati vävs samman på ett unikt och smått magiskt sätt. Mer exakt kan du på Stadshallen nyttja nio olika rum med allt från poddstudio till konsertsal. 2022 invigde man den nya Stadshallen där moderna mötes- och konferensrum tog plats. Skapad av arkitekt Klas Anshelm som står bakom många av Skånes mest kända byggnader.

STUDIO meetingpoint 

Snygga och genomtänkta mötes- och konferenslokaler med utsikt över havet och Malmös hamnområde. STUDIO meetingpoint kan i stort sätt garantera en trevlig dag med kollegorna. Här kan du ta del av specialdesignade konferensrum och en blackbox som är perfekt till större events. Havsutsikten är med dig under hela vistelsen. 

Råbylunds Gård 

Ta cykeln till en kreativ och lantlig miljö en bit utanför Lunds stadskärna. Väl på plats väntar konferensmöjligheter, restaurang med bar, arbetsplatser, kontor och boende. Råbylunds Gård är en hotellhjälte där du har allt i ett. Och som om inte det vore nog erbjuder gården även ett business community där företag och entreprenörer kan ha sin verksamhet under dagarna. 

Sankt Gertrud Konferens

Konferera som på landet – fast mitt i stan. Bland smått lutande gamla korsvirkesväggar i centrala Malmö kan de kännas en gnutta lättare och roligare att fatta de där lite mer kreativa besluten. Att tänka utanför boxen.

High Court 

Vad sägs om att ha en utomhuskonferens i trädgården eller prova möteslokalen med bekväma bean bags? På Hight Court tror man på möten som stimulerar förändring. Som till exempel att spela in en film, gifta sig eller bara ha en helt vanlig konferens. I den gamla Hovrättsbyggnaden i centrala Malmö är det mesta möjligt vare sig du ska hålla i ett lättsamt, viktigt eller kreativt möte.

Utdelningen leds av Susanna Dzamic. Hon är en välkänd journalist, moderator och på senare tid även standup-komiker med bas i södra Sverige. Genom åren har hon medverkat mycket i både radio och tv. Få kan leverera en vass oneliner med så mycket hjärta.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024