Annons:

De kan bli bästa B&B/vandrarhem i Göteborg

Här är de nominerade till Wilhelmina Skoghpriset i kategorin bästa hostel/B&B i Göteborg. Den 11 oktober på Travel News Business Forum 2022 Göteborg berättar vi vem som vinner ett Wilhelmna Skogh-pris.

Ett vandrarhem är ett övernattningsställe ursprungligen avsett för vandrande eller cyklande ungdomar och barnfamiljer. 2021 hänger alla då och då på ett vandrarhem. Ett vandrahem kännetecknas av valfrihet i frukost, lakan och handdukar och möjlighet till att laga mat i självhushåll. Ju mer du gör själv desto billigare blir det. Det innebär att vill du ha ett “vanligt” hotellrum går det också att ordna förstås. 

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Göteborg

Linné Hostel

Linné Hostel

Bara namnet Linné talar för mys. Om skenet bedrar? Nej, är det en vistelse i vandrarhemmets tecken du är ute efter så finns här allt du behöver. Välj mellan enkel- eller dubbelrum i olika prisklasser, alla med tillgång till delat badrum och kök. Utanför porten har du Linnéstaden som bjuder in till en kvarterscharm där små butiker och kafeér möts. Göteborg city når du på 11 minuter med buss! 

STF Wendelsberg Hotel och Hostel

STF Wendelsberg Hotel och Hostel

Om du inte kopplar vandrarhem till sagolika äventyr bör du från och med nu tänka om! 15 km söder om Göteborg kliver du in i en liten värld med anor från det sena 1800-talet. Det vilar någonting romantiskt över det vita träslottet. Här är det enkelt att bara vara och flanera omkring, kanske i den trevliga Wendelsparken som omsluter hostelet. Alla rum har tillgång till eget badrum och frukost serveras i restaurangen. Är det konferenser som lockar finns här tillgång till även det. 

Le Mat B&B Göteborg city

Smidigt, rent och tillgängligt – nyckelord som bör prägla varje hostelhäng. Le Mat B&B och någon av dess 30 nybäddade sängar väntar på dig mitt i centrala Göteborg! Låt frukostbuffén som är närproducerad toppa din morgon innan du ger dig ut på nya äventyr. Mer komplicerat än så är det inte. 

Slottskogens Hostel

Slottskogens Hostel  

Det trevliga Slottsskogens Hostel passar verkligen in i den trivsamma Linnéstaden. Här bor du centralt med närhet till butiker, kaféer och restauranger. Invändigt möts du av en inredning i toppskick samt extra faciliteter som bastu, biljard och en stor frukostbuffé. Vill du själv agera kock går det lika bra i hostellets fullt utrustade, gemensamma kök. 

Cafè Zanzibar Bed and Breakfast & Utters rökeri 

Vill du göra något unikt? Då är det dags att ta en tur till det prisbelönta Café Zanzibar Bed and Breakfast strax norr om Göteborg! Njut av den lantliga miljön där det mesta är ekologiskt, färgsprakande och intressant. Runda av dagen i ett singelrum, flerbäddsrum eller dubbelrum – alla med tillgång till altan eller uteplats i den lummiga trädgården. Granne bor du med Sveriges bästa havsöringsfiskevatten, som är en anledning till Utters rökeri som också finns på adressen. 

Alexandra Fält är en av våra keynote speakers på Travel News Business Forum i Göteborg.

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Göteborg

Kommentarer är stängda.