Annons:

De kan vinna “Bästa Boutiquehotell” i Göteborg

Här är de nominerade till Wilhelmina Skoghpriset i kategorin "Bästa boutiquehotell" i Göteborg. Den 11 oktober på Travel News Business Forum 2022 Göteborg berättar vi vem som vinner ett Wilhelmna Skogh-pris.

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Göteborg

Motivering: Detta är ett personligt hotell. Någon som tänker på inredning dygnet runt har hittat en vacker byggnad och vill fylla den mer ännu vackrare möbler. Oftast ägs hotellet av en familj som drivs lika mycket av kärleken till vackra ting som driften att tjäna pengar. Här kan du få en magiska hotellupplevelse med lika delar vacker design och underbar service. 

Avalon Hotel 

Tycker du att inredning, ljus, ljud och doft spelar en stor roll på ett hotell? Då är det feng shui-certifierade Avalon Hotel rätt plats för dig. Här bor du i en designoas i hjärtat av Göteborg. De 101 hotellrummen är lika eleganta som funktionella och det finns sex olika rumstyper att välja mellan. På anläggningen är det få saker som är uträknade och du har tillgång till bland annat en internationell restaurangmeny, ett exklusivt vinrum samt en trevlig takterrass med pool. Du kan även hålla konferenser, gymma och kika på konst så långt ögat når. Om du trots allt skulle sakna något lyssnar hotellet mer än gärna på dina önskemål! 

Hotel Dorsia 

Ett spännande, sexigt och färgglatt äventyr – Hotel Dorsia är en destination i sig. Ett praktexempel på ett boutiquehotell där ingen detalj är missad. Det är sammet, det är bubbel och det är romantik. Kronan på verket är de lyxiga sängarna från Carpe diem och alla med sängkläder i egyptisk bomull. Hotellet erbjuder dessutom en 5-stjärnig restaurang med franska influenser där kvällen kan startas med en välblandad drink… Vi säger bara njut! 

Pigalle 

Här bor du i en byggnad från 1749 – mitt i centrala Göteborg! Rummen är individuellt inredda vilket ger boutiquehotellet en personlig prägel. Suite Belle är benämnd som den mest dekadenta sviten i världen. Vi kan förstå varför. Njut av den mystiska stämningen och det dämpade ljuset för att sedan avnjuta en eller flera lekfulla rätter i vindsrestaurangen Atelier. Här existerar inte vardagen. 

Hotel Flora 

Kliv in i en gräddliknande arkitektur och ta del av ett lika gott innehåll. På Hotel Flora bor du i en modern design där inspirationen flödar och hjälper dig att koppla på eller koppla av – du bestämmer. Boutiquehotellets charmiga bistro är öppen från gryning till sent och här serveras allt från från frukost till svenska rätter kryddade med inspiration från Frankrike. Står jobb på agendan kan du checka in på Flora Workspace där det ingår skrivare, internet, kaffe och frukost hela dagen lång. Utanför porten kliver du ut på Grönsakstorget som ligger centralt i Göteborg. 

Hotel & Ristorante Belora 

Det här är ett romantiskt hotell, lite i smyg. Gillar du tanken på ett italienskt tema? Då har du hamnat på rätt adress! Sena middagar med ett stort sällskap, pasta och gott vin i restaurang Bellora – det här är helt enkelt lilla Italien mitt i centrala Göteborg. Boka det hotellpaket som passar dig och ditt sällskap bäst alternativt checka in för ett spontant dygn långt bortom vardagen. 

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Göteborg

Kommentarer är stängda.