Annons:

De vann Wilhelmina Skogh-priset i Nordvästra Skåne

På kvällen den 29 mars delade Travel News med hjälp av Familjen Helsingborg, BRA flyg och Price my hotel ut tio priser på Travel News Business Forum. Galan leddes av reseprofilen Linda Bjernstål tillsammans med Travel News chefredaktör Viggo Cavling. Här är alla vinnare.

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Årets Nykomling i Nordvästra Skåne: Scandic Oceanhamnen

Det nya hotellet bjuder in till en modern och hållbar hotellvistelse i den innovativa stadsdelen Oceanhamnen i Helsingborg. Hotellet lämpar sig lika väl för en romantisk weekend som en affärsresa eller en familjesemester. Kronan på verket är terrassen med en svårslagen vy över Öresunds häftiga vatten. 

Bästa Revenue Management i Nordvästra Skåne: Clarion Sea U

Kategori: Revenue Management är en strategisk process för att maximera intäkterna inom en organisation genom att dynamiskt och aktivt planera, kontrollera och optimera prissättning, försäljning och tillgänglighet av produkter och tjänster. Revenue Management används ofta inom service- och hotellbranschen för att öka bokningsgraden och maximera intäkterna genom att optimera prissättning och kapacitetsutnyttjande baserat på efterfrågan och konkurrens. Det kan också användas i andra branscher och sektorer, där efterfrågan kan variera över tid och där prissättning och kapacitetsplanering kan vara kritiskt för att bibehålla lönsamheten.

Priset delas ut i samarbete med Benchmarking Alliance. 

Hållbarhetspriset: Scandic Oceanhamnen

Hotellet är hållbart i själ och hjärta. I allt från hur toaletten spolar till vad vi äter och dricker. Det vackra huset i hamninloppet är svanenmärkt enligt de nya, tuffa kriterier där bland annat miljömärkta produkter och kemikalier, 100 procent förnybar el, frånvaron av engångsförpackningar, reducerad vattenanvändning, samt ett mat & dryckeserbjudande med hållbarhet i fokus legat till grund för certifieringen. 

Bästa turistmotorn i Nordvästra Skåne: Norrvikens trädgårdar 

Trädgårdar för alla sinnen. Så kallas den 14 hektar stora trädgårdsanläggning strax utanför Båstad, som uppfördes av Rudolf Abelin redan i början av 1900-talet. Syftet med Norrviken var att spegla världen i växter, stenar och formspråk, och resultatet blev en salig blandning av kreativa stilträdgårdar. Japanska trädgården, Österländska terrassen eller Romantiska trädgården? Här behöver du inte välja, men en guide kan visa dig vägen. Runda av besöket i Orangeriet där närodlat och originalmålningar tar plats. 

Bästa hotell för stora och små familjer och alla andra i Nordvästra Skåne

Klassiska Hotel Riviera strand har anor från 1930-talet och var då ett av Sveriges första badortshotell. Hotellet, som ligger i Båstad på Bjärehalvön, har både pool, restaurang och diverse aktiviteter vilket gör att det passar alla åldersgrupper och typ av semester. 

Bästa affärshotell: Clarion Sea U

Nytt och fräscht med ett oslagbart läge. Du välkomnas till en miljö i exklusiv skandinavisk design som passar utmärkt för weekend och konferens så väl som nöje. Här kan du boka konferens för kongress, möten eller andra aktiviteter.

Priset delades ut av vår partner BRA Flyg.

Bästa mötesanläggning i Nordvästra Skåne: Skansen

Genomtänkt mötesanläggning med mycket kompetens, läget vid havet och deras nya rooftop spa. Det är ingen slump att många danskar väljare att konferera här. När Fehmarn Bält-förbindelsen är klar kommer det att komma gäster från hela Europa. 

Bästa hotell för romantik i Nordvästra Skåne: The Vault Hotel 

Designhotellet The Vault Hotel Helsingborg är en färgklick i stadens hotellutbud. The Vault, som betyder kassavalv på engelska, vilar på ett stort kassaskåp från början av seklet då byggnaden fungerade som en bank. I dag väntar extra allt i form av modern konst, stora blommor, rosa välvda sängar och sammet. 

Priset delades ut av vår partner Price My Hotel.

Bästa spahotell i Nordvästra: Torekov Hotell

Torekov Hotell är spafantastens våta dröm. Spat är både fräscht och har en fantastisk utsik mot havet och här är det bara att välja och vraka bland aktiviteterna, vad sägs som ett yoga- och sparetreat, storslagen vandring, golf, padel eller en båttur. 

”Årets stjärna” inom besöksnäringen i Nordvästra Skåne

Ingvar Ryggesjö, Travelshop. Ingvar driver inte bara sin verksamhet framåt utan hela destinationen genom samarbeten och nya, hållbara produkter. Full gas, utveckling och driv.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024