Annons:

Annons:

Här är affärshotellen som du ska bo på i nordvästra Skåne

Tredje sista kategorin att redovisas är affärshotellen i nordvästra Skåne. Kategori: Ett affärshotell är en service-maskin från tidig morgon till sen kväll. I receptionen kan man ha snabba möten. I restaurangen serveras både utsökt lunch och ännu bättre middag. Det finns en vinlista som imponerar på gäster från fjärran länder. I receptionen kan de ditt namn när du kommer dit för andra gången. Rummet är av högsta kvalitet och här kan du stanna ett dygn eller en vecka utan några som helst problem. Priset är inte det lägsta, men här bor du bättre än de flesta.

Vinnaren presenterades på Travel News Business Forum den 28 oktober på Clarion Sea U i Helsingborg. De nominerade är:

V Hotel Helsingborg; BW Premier Collection

Personlig design, en varm atmosfär och fyrstjärnig lyx! V Hotel har gått från 1920-talets mest moderna sjöfartshotell till ett av Helsingborgs mest personliga boutiquehotell. 

The Vault Hotel Helsingborg 

Designhotellet The Vault Hotel Helsingborg är en färgklick i stadens hotellutbud. The Vault, som betyder kassavalv på engelska, vilar på ett stort kassaskåp från början av seklet då byggnaden fungerade som en bank. I dag väntar extra allt i form av modern konst, stora blommor, rosa välvda sängar och sammet. 

Hotell Linnéa

Lyxigt och familjärt på samma gång! Hotell Linnéa är ett charmigt boutiquehotell i hjärtat av Helsingborg som huserar i en vacker byggnad från 1800-talets slut. Välj mellan sviten, deluxerum eller dubbelrum beroende på tycke och smak. De har även fina enkelrum om du reser själv.

Elite Hotel Marina Plaza

Elite Hotel Marina Plaza är ett väldigt modern och fräscht hotell, med sköna sängar. Hotellet har också ett fantastiskt läge med havet och kajen på ena sidan och Helsingborg C på den andra sidan. Passar de flesta resenärer!

Elite Hotel Mollberg

Fyrstjärniga Elite Hotel Mollberg ligger vid Stortorget i Helsingborg i en byggnad med anor från 1300-talet. Här väntar en pampig arkitektur, nästan som i en Wes Anderson-film, men med en modern touch på inredningen i hotellrummen.

Vingårdens Bed & Breakfast

Lantligt och naturnära B&B knappt en mil från Helsingborg, och endast 300 meter från Öresund. Hit bör du åka om du vill koppla av i en stillsam miljö. Här finns bland annat en rymlig utomhuspool, en stor trädgård och hemtrevliga rum. 

Skansen Båstad

Romantiska Skansen Båstad är mitt i händelsernas centrum på sommaren och en värmande oas på vintern! Fantastiskt spa 60 meter ut i havet, med utsikt mot Båstads hamn och Kattegatt, vad mer kan man önska?

Torekov Hotell

Torekov Hotell är spafantastens våta dröm. Spat är både fräscht och har en fantastisk utsik mot havet och här är det bara att välja och vraka bland aktiviteterna, vad sägs som ett yoga- och sparetreat, storslagen vandring, golf, padel eller en båttur.

Hotel Riviera strand

Klassiska Hotel Riviera strand har anor från 1930-talet och var då ett av Sveriges första badortshotell. Hotellet, som ligger i Båstad på Bjärehalvön, har både pool, restaurang och diverse aktiviteter vilket gör att det passar alla åldersgrupper och typ av semester. 

Hotell Lilton 

Litet, personligt och lummigt. Hotell Lilton ligger i Ängelholm och har en fantastisk trädgård där du som gäst kan koppla av eller grilla vid bra väder. Här bor du i rustika och mysiga rum. 

Clarion Sea U

Närmare havet är svårt att hitta! Clarion Sea U har ett fantastiskt läge vid havet, strandpromenaden och nöjesfältet The tivoli som närmaste granne. Det moderna hotellet har även en cool, uppvärmd takpool och en rooftopbar med en magisk utsikt över havet.

Läs mer om Travel News Business Forum Nordvästra Skåne och Wilhelmina Skoghpriset här och anmäl dig här.

Kommentarer är stängda.

Israels TB söker PR specialist
Sista ansökningsdag:
8 december 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.