Annons:

Här är affärshotellen som kan vinna Wilhelmina Skoghpriset i Göteborg

Här är de nominerade till Wilhelmina Skoghpriset i kategorin "Bästa affärshotell" i Göteborg. Den 11 oktober på Travel News Business Forum 2022 Göteborg berättar vi vem som vinner ett Wilhelmna Skogh-pris.

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Göteborg

Kategori: Ett affärshotell är en service-maskin från tidig morgon till sen kväll. I receptionen kan man ha snabba möten. I restaurangen serveras både utsökt lunch och ännu bättre middag. Det finns en vinlista som imponerar på gäster från fjärran länder. I receptionen kan de ditt namn när du kommer dit för andra gången. Rummet är av högsta kvalitet och här kan du stanna ett dygn eller en vecka utan några som helst problem. Priset är inte det lägsta, men här bor du bättre än de flesta.

Radisson Scandinavia Göteborg 

Du kan knappast bo mer centralt än på Radisson Scandinavia som ligger mittemot centralstationen i Göteborg. Här har du nära till allt och kan landa bekvämt en eller flera gånger under din vistelse. Rummen är rymliga och bekväma med en utsikt över stadsvimlet eller kanalen. För ytterligare avkoppling erbjuder hotellet en yogastudio med ingående yogapass för alla gäster samt ett spa som kan bokas in. 

Elite Park Avenue 

Som namnet avslöjar bor du här mitt på paradgatan Avenyn i centrala Göteborg, vilket känns pampigt efter en lång och intensiv dag! Ta del av bekvämligheter som två restauranger, en cocktailbar, gym, bastu samt avkopplande behandlingar som kan bokas. Låt hotellets komfort förföra dig innan du vaggas till sängs. Dagen efter väntar en generös frukostbuffe innan du ger dig ut på nya äventyr – kanske i hotellets egna konferens- och festvåning en trappa upp? 

Upper House i Göteborg. Foto: Pressbild

Upper House 

Låt det 5-stjärniga Upper House ta fram kungligheten inom dig. Hotellet är beläget på de översta våningarna i Gothia Towers och är granne med både Svenska Mässan och Liseberg. Strösslet på toppen är spat på våning 18, 19 och 20 som bjuder på en makalös utsikt över staden. Koppla av i utomhuspoolen med glasbotten innan du åker upp till våning 25 för vin och tilltugg på Upper House Dining. Ja, det här är balsam för själen i vilket sammanhang du än är här. 

Avalon 

Tycker du att inredning, ljus, ljud och doft spelar en stor roll på ett hotell? Då är det feng shui-certifierade Avalon Hotel rätt adress. Här bor du i en designoas i hjärtat av Göteborg. De 101 hotellrummen är lika eleganta som funktionella och det finns sex olika rumstyper att välja mellan. På anläggningen är det få saker som är uträknade och du har tillgång till bland annat en internationell restaurangmeny, ett exklusivt vinrum samt en trevlig takterrass med pool. Du kan även boka in konferenser, gymma och kika på konst så långt ögat når. Om du trots allt skulle sakna något lyssnar hotellet mer än gärna på dina önskemål! 

Clarion Post Göteborg

Clarion Hotel Post 

En riktig klassiker! Clarion Post är beläget mitt i Göteborg i det gamla posthuset, 30 meter från centralstationen. En stilig byggnad innehållandes det mesta för en lyckad hotell- och spavistelse. Året runt kan du glida ner i den uppvärmda utomhuspoolen på våning 13 medan du blickar ut över staden i en 360 graders vy. När hungern gör sig påmind finns restaurang Norda nära till hands där svenska och amerikanska specialiteter avnjuts – framtagna av Marcus Samuelsson som är en av Sveriges främsta kockar. Hotellet rymmer upp till 2000 gäster åt gången och här finns små mötesrum till stora teaterliknande lokaler. 

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Göteborg

Kommentarer är stängda.