Annons:

Annons:

Här är de bästa hotellen för stora och små familjer och alla andra i norväst

Här är de bästa hotell för familjer och alla andra i nordväst. Den 28 oktober berättar vi vem som bäst. Det sker på Travel News Business Forum på Clarion Sea U i Helsingborg.

Kategori: Allt som finns på ett affärshotell finns även här. Men här är det också mysigt. Du vill vara här med din partner och alla dina barn. Även svärföräldrarna kan hänga i samma korridor, men kanske inte vägg i vägg… Och när ni firar femtioårsdagen får alla som vill plats i matsalen. I receptionen tycker man det är kul att barn springer omkring och i baren kan du ta en öl eller fyra med vänner och bekanta. Här blandas skratt och ett och annat barnskrik.

V Hotel Helsingborg; BW Premier Collection

Personlig design, en varm atmosfär och fyrstjärnig lyx! V Hotel har gått från 1920-talets mest moderna sjöfartshotell till ett av Helsingborgs mest personliga boutiquehotell. 

The Vault Hotel Helsingborg 

Designhotellet The Vault Hotel Helsingborg är en färgklick i stadens hotellutbud. The Vault, som betyder kassavalv på engelska, vilar på ett stort kassaskåp från början av seklet då byggnaden fungerade som en bank. I dag väntar extra allt i form av modern konst, stora blommor, rosa välvda sängar och sammet. 

Hotell Linnéa

Lyxigt och familjärt på samma gång! Hotell Linnéa är ett charmigt boutiquehotell i hjärtat av Helsingborg som huserar i en vacker byggnad från 1800-talets slut. Välj mellan sviten, deluxerum eller dubbelrum beroende på tycke och smak. De har även fina enkelrum om du reser själv.

Elite Hotel Marina Plaza

Elite Hotel Marina Plaza är ett väldigt modern och fräscht hotell, med sköna sängar. Hotellet har också ett fantastiskt läge med havet och kajen på ena sidan och Helsingborg C på den andra sidan. Passar de flesta resenärer!

Elite Hotel Mollberg

Fyrstjärniga Elite Hotel Mollberg ligger vid Stortorget i Helsingborg i en byggnad med anor från 1300-talet. Här väntar en pampig arkitektur, nästan som i en Wes Anderson-film, men med en modern touch på inredningen i hotellrummen.

Vingårdens Bed & Breakfast

Lantligt och naturnära B&B knappt en mil från Helsingborg, och endast 300 meter från Öresund. Hit bör du åka om du vill koppla av i en stillsam miljö. Här finns bland annat en rymlig utomhuspool, en stor trädgård och hemtrevliga rum. 

Skansen Båstad

Romantiska Skansen Båstad är mitt i händelsernas centrum på sommaren och en värmande oas på vintern! Fantastiskt spa 60 meter ut i havet, med utsikt mot Båstads hamn och Kattegatt, vad mer kan man önska?

Torekov Hotell

Torekov Hotell är spafantastens våta dröm. Spat är både fräscht och har en fantastisk utsik mot havet och här är det bara att välja och vraka bland aktiviteterna, vad sägs som ett yoga- och sparetreat, storslagen vandring, golf, padel eller en båttur.

Hotel Riviera strand

Klassiska Hotel Riviera strand har anor från 1930-talet och var då ett av Sveriges första badortshotell. Hotellet, som ligger i Båstad på Bjärehalvön, har både pool, restaurang och diverse aktiviteter vilket gör att det passar alla åldersgrupper och typ av semester. 

Hotell Lilton 

Litet, personligt och lummigt. Hotell Lilton ligger i Ängelholm och har en fantastisk trädgård där du som gäst kan koppla av eller grilla vid bra väder. Här bor du i rustika och mysiga rum. 

Clarion Sea U

Närmare havet är svårt att hitta! Clarion Sea U har ett fantastiskt läge vid havet, strandpromenaden och nöjesfältet The tivoli som närmaste granne. Det moderna hotellet har även en cool, uppvärmd takpool och en rooftopbar med en magisk utsikt över havet.

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Här är hela programmet och anmälningslänk.

Kommentarer är stängda.

Israels TB söker PR specialist
Sista ansökningsdag:
8 december 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.