Annons:

Här är de nominerade till Bästa camping i Göteborg

Här är de nominerade i kategorin "Bästa camping" i Göteborg. Den 11 oktober på Travel News Business Forum 2022 Göteborg berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Göteborg

Kategori: En camping är en parkanläggning som mot inträde tar emot campingturister och erbjuder mark eller stugby samt rinnande vatten och butik. Detta är bottenplattan enligt Wikipedia. Här står du på den och får ett fantastisk boende i antingen ett dygn eller en hel sommar. 

Marstrands familjecamping 

Redan på hemsidan blir vi campingsugna. Som i en sommardröm bor du på 15 minuters promenadavstånd till färjan som tar dig till den bilfria ön Marstrand. Här hittar du även den historiska Carlstens fästning som är väl värt ett besök. Utöver områdets storslagna sevärdheter är det trevligt att bara promenera längst Marstrandsöns kaj och upptäcka områdets många restauranger och kaféer. En riktig EATend med andra ord.

Göteborg Camping AB 

Det här är mysigt, riktigt mysigt. För vem sa egentligen att camping endast är för sommaren? Vi älskar idén med åretruntboende! Göteborgs Camping har smällt upp ett 80-tal stugor med bekväm hotellstandard. Det är du som väljer om utsikten blir höstens färggranna löv, vinterstormen i december eller midsommarens solnedgång. Receptionshus med butik, servering och konferensrum finns tillgängligt när du än väljer att checka in. 

Lisebergs camping Askims Strand

Strax söder om Göteborg finns barnfamiljernas mest uppskattade camping. Här bor du granne med havet och har Göteborg på en kvarts bilavstånd. Välj om du vill bo i husbil, husvagn, tält eller på vandrarhem – det sistnämnda där alla erbjuder ett fullt utrustat kök. I närheten finns en äventyrsgolf finns att nyttja, badmöjligheter som svämmar över och ett bra restaurangutbud när hungern smyger sig på. 

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Göteborg

Kommentarer är stängda.