Annons:

Här är de nominerade till Bästa hotell för stora och små familjer och alla andra i Göteborg

Här är de nominerade i kategorin "Hotell för stora och små familjer och alla andra" i Göteborg. Den 11 oktober på Travel News Business Forum 2022 Göteborg berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Göteborg

Kategori: Allt som finns på ett affärshotell finns även här. Men här är det också mysigt. Du vill vara här med din partner och alla dina barn. Även svärföräldrarna kan hänga i samma korridor, men kanske inte vägg i vägg… Och när ni firar femtioårsdagen får alla som vill plats i matsalen. I receptionen tycker man det är kul att barn springer omkring och i baren kan du ta en öl eller fira med vänner och bekanta. Här blandas skratt och ett och annat barnskrik. 

Scandic Opalen

Scandic Opalen

I hjärtat av Göteborg ligger Scandic Opalen – ett av stadens kanske mest familjevänliga hotell. Här bor du med närhet till de mest attraktiva attraktionerna som lockar både stor som liten. Att spendera dagen inne på hotellet är också en trevlig idé där du kan njuta av jacuzzibad, ett fräscht gym samt internationella och barnvänliga rätter i Scandic Opalen Restaurant. Till frukost kan barnen dessutom ta för sig av en pannkaksbuffé innan de intar lekrummet för ännu en pysselstund. Extra roligt är det under lov och utvalda perioder där hotellet anordnar aktiviteter för de yngre.  

Hotell Eggers

Hotel Eggers

Vid Centralstationen är detta K-märkta hotell placerat där gäster som konstnärer, spioner och kungligheter checkat in ända sedan 1859. Än i dag charmar den vackra miljön besökare från världens hörn. Här finns något för alla. Välj mellan boendepaket som Eggerspaketet med en trerättersmiddag, Kulturpaketet eller kanske Jazz på Eggers. Avrunda kvällen i en minst sagt drömlik kammare med högt i tak och fina trägolv. 

Elite Plaza Hotel 

I ett lugnt område i centrala Göteborg, inbäddad i grönska, kikar en klassisk byggnad fram – det är Elite Plaza Hotel vi ser! I de 127 hotellrummen kombineras internationell och tidlös skandinavisk design och det finns även tillgång till rymliga familjerum. Gammeldags komfort byter av moderna lösningar och här finns troligtvis något för alla. I restaurang Swea Hof kan en elegant gourmetmat tillagad med lokala råvaror avnjutas. Runda av med en drink i någon av hotellets två barer.

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.
Travel News Business Forum

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Göteborg

Kommentarer är stängda.