Annons:

Annons:

Här frodas kärleken i nordvästra Skåne

Här listar vi sju hotell som funkar fint när du vill att kärleken ska växa. Vinnaren presenteras på Travel News Business Forum Nordvästra Skåne den 28 oktober.

Motivering: Det är hit du ska åka när kärleken behöver en liten boost. Du åker hit för att fria eller fira en bröllopsdag. Eller bara för att rå om varandra och ha det riktigt mysigt.

Skansen Båstad

Romantiska Skansen Båstad är mitt i händelsernas centrum på sommaren och en värmande oas på vintern! Fantastiskt spa 60 meter ut i havet, med utsikt mot Båstads hamn och Kattegatt, vad mer kan man önska?

Hotell Hovs Hallar

Mitt i den mäktiga naturen på Bjärehalvön hittar du Hotell Hovs Hallar. Här är du, utöver de andra hotellgästerna, helt ensam med din käresta och kan bada jacuzzi i solnedgången på en av de vackraste platserna i nordvästra Skåne. 

Rusthållargården 

Personligt, romantiskt och vackert! Rusthållargården är ett familjedrivet och varmt hotell i pittoreska Arild dit du kommer vilja återvända.

Hotellet & CO

I en spännande renoverad skeppsredarvilla från 1865 huserar boutiquehotellet Hotellet & CO. Här väntar en gemytlig italiensk Osteria, vackra hotellrum och ett kombinerat havs- och cityläge i hjärtat av Höganäs.

Arilds Vingård Glamping

Som Toscana fast i Skåne! På Arlids Vingård Glamping bor du i lyxiga och rymliga tält mitt bland vinrankorna. Perfekt att ha nära till vinprovningen. 

The Vault Hotel Helsingborg 

Designhotellet The Vault Hotel Helsingborg är en färgklick i stadens hotellutbud. The Vault, som betyder kassavalv på engelska, vilar på ett stort kassaskåp från början av seklet då byggnaden fungerade som en bank. I dag väntar extra allt i form av modern konst, stora blommor, rosa välvda sängar och sammet. 

Nature Shelter Hotel

Ett urbant hotell, fast mitt i naturen på toppen av Hallandsåsen och Skåneleden! Passar det aktiva paret som gillar att hitta på saker tillsammans. 

Läs mer om arrangemanget här och anmäl dig här.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.