Annons:

Hotell för stora och små i Sydvästra Skåne som kan vinna ett Wilhelmina Skoghpris

Här är de nominerade i kategorin bästa hotell för stora och små i Sydvästra Skåne. Den 12 juni på Travel News Business Forum 2023 på Quality Hotel View i Malmö berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skoghpris.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

 

Kategori bästa hotell för stora och små: Allt som finns på ett affärshotell finns även här. Men här är det också mysigt. Du vill vara här med din partner och alla dina barn. Även svärföräldrarna kan hänga i samma korridor, men kanske inte vägg i vägg… Och när ni firar femtioårsdagen får alla som vill plats i matsalen. I receptionen tycker man det är kul att barn springer omkring och i baren kan du ta en öl eller fira med vänner och bekanta. Här blandas skratt och ett och annat barnskrik. 

Savoy i Malmö.

Elite Savoy

Skånes mest klassiska hotell. Här har alla från Frank Sinatra till Björn Borg via Ulf Lundell bott genom åren. Och förstås författare som Fritiof Nilsson Piraten och Maj Sjöwall/Per Wahlöö. De tre sista är inte längre med oss, men deras ord om detta hotell eviga. 

Men hotellets personal lutar sig inte tillbaka och vilar inte på lagrarna. Tvärtom, här är fortfarande servicen på topp. Låt Elite Savoy på stans bästa hörn ta hand om dig och familjen efter en lång dag. Här bor du i vackra rum precis vid kanalen och njuter av kristallkronor, vinklar och vrår samt riktigt god mat i hotellets restaurang The Bishops Arms. Elite Savoy är ett både tryggt och snyggt val för hela familjen. 

Best Western Plus Hotel Noble House 

Är Noble House Malmös kanske mest intressanta hotell? Ta med familjen till en filminspirerad oas där Miami, New York och Hong Kong möts. Här kan du gå på bio och beställa in gourmetpizza och biosnacks. Hotellet har dessutom tre familjerum med inspiration från 80-talsklassikerna Breakfast club, Top gun och Pretty in pink. Gemensamt för alla rum är intressant konst och mycket behagliga sängar. Kreativt och kul.

Grand Hotel Lund 

Fransk slottsarkitektur från renässansen stod som förebild när arkitekten Alfred Hellerström tog fram Grand Hotel 1899. Hotellets själ sitter i byggnadens bevarade väggar, golv och tak – och inte minst i den gastronomiska upplevelsen. Genom åren har kända krögare drivit Grand och satt standarden högt. I bistro Gambrinus kan du njuta av rejäla rätter som andas lokal matkultur. Men det går lika bra att slinka in på en kopp kaffe eller en drink under de flesta av dygnets timmar. Grand Hotel är en internationell och given mötesplats i Lund. Hotellet är en destination både för långväga gäster och en mötesplats för alla som bor i Lund. Vi ses på Grand kan både betyda en helg i lyx och en kopp kaffe med en vän du inte sett på länge. Ni fattar, det är liksom här man vill hänga i Skånes mest bildade stad.

Grand Circus Hotel

Grand Circus Hotel är verkligen resans destination! Vad sägs om att flytta in i en cirkusvagn tillsammans med familjen? Åtminstone för en eller ett par nätter. Grand Cirkus Hotel är ett unikt boende och så långt ifrån kedjehotell du kan komma, beläget ett par kilometer från Lilla Torg i Malmö. Du kan göra dig hemmastadd i bland annat trollkarlens vagn, fakirens rum eller cirkustältet paviljongen. Vagnarna är mycket kreativa och lekfullt inredda och sätter en rejäl färgklick på dagen. Bakom detta finns en Skånes mest originella entreprenörer och författare Valle Westesson. Om det är någon i Skåne som borde få EU-bidrag bara för att existera så är det Valle. 

STF Ohboy Hotell 

Givetvis ingår en cykel i varje rum på världens första cykelhotell! Detta för att du ska kunna upptäcka allt spännande som Malmö har att erbjuda på endast 15 minuter. Ohboy Hotell är byggt för en urban livstil där det ska vara enkelt att leva grönt och smart. Här bor du i trendiga och familjevänliga loftrum med hav och strand precis runt knuten, i populära Västra Hamnen. 

Malmö Arena Hotel

Välkommen till Malmös näst största hotell! Destinationshotellet som har allt. Här bor du granne med Malmö Arena samt har endast 12 minuter till Köpenhamns flygplats och 300 meter till närmaste tågstation. Perfekt för familjen som är på resande fot, eller för den som bara vill ha en storslagen upplevelse. Njut av genuina mathantverk, utsikten i skybaren och svalkande dopp i utomhuspoolen. Här finns något för alla oavsett ålder och dagshumör. 

Utdelningen leds av Susanna Dzamic. Hon är en välkänd journalist, moderator och på senare tid även standup-komiker med bas i södra Sverige. Genom åren har hon medverkat mycket i både radio och tv. Få kan leverera en vass oneliner med så mycket hjärta.


ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024