Annons:

Annons:

Nordvästra Skånes bästa hotell för handelsresande

Fem egensinniga hotell som kan vinnaTravel News Wilhelmina Skoghpriset den 28 oktober.

Motivering: Ett centralt beläget hotell till ett anständigt pris. Behöver jag något ringer jag inte receptionen utan går ut på stan och hittar det. Det kan vara en varm korv eller en sen frukost. Mina möten har jag hos kund. Jag behöver inte en jättestor lounge-reception utan är nöjd när jag fått nyckeln till mitt rum. Jag suktar inte efter Downton Abbey-service 24/7, jag vill ha en schysst säng och lugn och ro när arbetsdagen är slut. 

Hotell Stadsparken

Består av två hotellbyggnader som ligger mitt emot varandra på Bruksgatan i Helsingborg. Gemensamt är hög komfort, sängar av högsta kvalitet samt en behaglig temperatur och tystnad vid läggdags.

Radisson Blu Metropol Hotel

Harmonisk inredning, en närhet till havet och över 200 rum att välja bland. På Radisson Blu Metropol Hotel finns också en smart kuddmeny, med sex kuddar att välja bland, för bästa möjliga sömnupplevelse.  

H5 Hotell

Bra läge i city, snabb och enkel in- och utcheckning via sms och moderna och enkla rum! På H5 Hotell bäddar man sin egen säng, men vad gör det när det är riktigt låga priser. 

Hamnhotellet Kronan

Hamnhotellet Kronan har ett utmärkt läge intill Landskronas historiska hamn, om du önskar att besöka Öresunds pärla Ven. Här finns 17 gemytliga rum, vackra trägolv samt kakelugnar och stuckaturer från förra sekelskiftet.

Hotell Kärnan 

Hotell Kärnan ligger mitt i Helsingborgs stadskärna, mitt emot centralstationen och färjeterminalen, vilket gör det till ett utmärkt utgångsläge om du vill tura över till Helsingör. Här finns en magisk relaxavdelning med möjligheten att arrangera ett bastumöte i relaxhörnan för den som vill prata affärer i en avslappnad miljö. 

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Vinnaren i denna kategori presenteras på Travel News Business Forum Nordvästra Skåne på Clarion Sea U i Helsingborg den 28 oktober kl 18. 

Läs mer om arrangemanget här och anmäl dig här.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.