Annons:

Två nya konferenspriser på Travel News Business Forum

Travel News inleder ett samarbete med mötes- och eventtechbolaget Event Logic. De har ett digitalt bokningsverktyg för köp och genomförande av konferenser. Samarbetet kommer att leda till två nya kategorier när Wilhelmina Skoghpriset delas ut under 2024: bästa konferensanläggning med övernattning och bästa konfernsanläggning utan övernattning. 

”Det ska bli givande och förstås spännande att samarbeta med Event Logic. Möten och konferens är en central motor i svensk reseindustri”

Travel News Business Forum är vårt regionala event som under 2024 kommer att genomföras Stockholm den 13 maj och Malmö den 10 juni och Göteborg den 9 september.  

– Business Forum vill vara den årliga mötesplatsen för dig som arbetar med turism, hotell och resor. Genom att ha alla beslutsfattare i besöksnäringen under samma tak en eftermiddag och kväll vill vi lägga grunden för ökad omsättning och bättre lönsamhet, säger Travel News chefredaktör Viggo Cavling.

Babak Mahjouri och Henrik Vallentin från Event Logic

Event Logic är ett oberoende, digitalt planeringsverktyg som förenklar bokningsprocessen av möten, konferenser och event, från start till slut. Plattformen fungerar som en länk mellan bokare och leverantörer och samlar all eventinformation på ett ställe för ett enklare och snabbare arbetssätt. 

– Vi har länge letat efter en partner som kan leverera relevant data om konferenser och deras kundnöjdhet. Event Logic har denna kunskap tack vare ett långt samarbete med de bästa konferensanläggningarna i Sverige. Det ska bli givande och förstås spännande att samarbeta med Event Logic. Möten och konferens är en central motor i svensk reseindustri. Vi börjar dela ut priser i Stockholm och Göteborg, målet är förstås att göra detta på fler platser i Sverige, lovar Travel News chefredaktör Viggo Cavling. 

– Vi tycker att det ska bli jättekul att få möjlighet att hylla de enastående anläggningar som kontinuerligt arbetar för att skapa minnesvärda möten och konferenser för sina kunder. Vi har använt oss av de närmare 3000 omdömen som lämnats på anläggningar i Stockholm och Göteborg och med hjälp av det utsett de anläggningar som rankat högst bland våra användare i de olika kategorierna, säger Henrik Vallentin, vd Event Logic.

Kommentarer är stängda.

Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024