Annons:

Atomize ska hjälpa ESS Group att prissätta sin hotellrum i realtid

Travel techbolaget Atomize har en ny kund i hotellbolaget ESS Group. Bägge företagen utgår från Göteborg. Atomize är ett globalt bolag, ESS Group har 15 enheter i Skandinavien.

Det senaste tillskottet är Jacy´z Hotel & Resort, ett höghus med 27 våningar i stadsdelen Gårda i Göteborg. 

Atomize har ett Revenue Management System som tillhandahåller en AI-driven mjukvara inom prisoptimering för hotell. Genom detta partnerskap kommer Atomize prisoptimering att stärka och säkerställa att ESS Groups destinationshotell förblir konkurrenskraftiga och korrekt prissatta. Prissättningen blir alltså dynamisk utifrån efterfrågan och utbud. Länge har flygbiljetter fått sitt pris med denna metod. 

”Vi är exalterade över att påbörja denna resa med ett högteknologiskt och framåtblickande företag som Atomize, ett företag som ligger i linje med vår passion för innovation och excellens,” sa Anna-Carin Rasmusson, CCO på ESS Group i ett pressmeddelande.

Alexander Edström, VD för Atomize är minst lika nöjd i ett pressmeddelande:

”Vårt samarbete med ESS Group markerar en betydande milstolpe för oss och understryker Atomize engagemang för att driva hospitalitybranschen framåt genom detta unika och innovativa partnerskap.”

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024