Annons:

Visit Group ska leverera ny systemlösning till Liseberg

Liseberg befinner sig i en transformationsprocess. Nöjespark ska bli en destination med sitt nya hotell Liseberg Grand Curiosa Hotel i år och vattenvärlden Oceana nästa år. Med de två stora tillskotten på området så har Liseberg parallellt upphandlat en digital helhetslösning som bland annat omfattar, onlineförsäljning, kassa, channel manager, säsongskortshantering. Efter många månader var det Visit Group och plattformen iTicket som stod som vinnare. - Vår kommersiella förmåga kommer att stärkas genom partnerskapet med Visit Group, berättar Robert Arvidsson, kommersiell chef på Liseberg i ett pressmeddelande.

”Att få Lisebergs förtroende i att leverera helhetssystemet för försäljning, paketering, distribution och operativ effektivitet i destinationssatsningen är ett viktigt kvitto”

– Visit Group och iTicket var det enda anbudet med ett utvecklat destinationsperspektiv. Att kunna paketera och distribuera hela vårt erbjudande i ett och samma system med alla de fördelar och möjligheter som det kommer med plockade poäng. Vi kommer dessutom kunna paketera tillsammans med partners vilket gör iTicket till så mycket mer än ett biljettsystem, berättar Peter Grimbeck, IT-chef på Liseberg. 

En av Lisebergs roller är att vara en motor för Göteborgs besöksnäring. Under upphandlingens gång har det varit betydelsefullt att den nya systemlösningen även ska främja denna roll. iTicket gör det enkelt för Liseberg att skapa synergier och för partners att sälja varandras utbud på ett enkelt och gästvänligt sätt. 

– Att få Lisebergs förtroende i att leverera helhetssystemet för försäljning, paketering, distribution och operativ effektivitet i destinationssatsningen är ett viktigt kvitto för mig och mina kollegor på Visit Group. Det ligger mycket hårt arbete och engagemang bakom vår ambitionsnivå med iTicket och det är enormt glädjande att just Liseberg, som länge har varit på vår drömkundslista, ger oss detta erkännande”, säger Carl-Johan Holmén, Vice VD på Visit Group.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024