Annons:

I höst kör vi nästa generations rese- och mötesmässa

Travel News Market lanserar nu Meet Sweden at Travel News Market, en ny mötesplats för svenska leverantörer och köpare av MICE- och affärsresor.  - Målet är att skapa en professionell handelsplats som är must have. Många mässor är nice to have med mingel och free floating, men Meet Sweden at Travel News Market har bara ett syfte: vi ska driva försäljning. Vår affärsidé är inte att sälja kvadratmeter och montrar utan förbokade möten mellan köpare av möten och leverantörer, förklarar Travel News chefredaktör Viggo Cavling.

”Vi vill skapa en värdefull plats som effektivt kopplar samman alla i den svenska besöksnäringen.”

Vår affärsidé är att sammanföra beslutsfattare och köpare  av möten och affärsresor med leverantörer. Vi vill skapa en värdefull plats som effektivt kopplar samman alla i den svenska besöksnäringen.”

Travel News Market (TNM) har sedan 2016 på Stockholm Waterfront sammanfört internationella leverantörer i resebranschen med inköpare från de svenska och skandinaviska outbound-marknaderna. I december 2024 kommer vi att för första gången rikta strålkastarna mot Sveriges lokala turism- och besöksnäring. En del av mässgolvet kommer att vara helt dedikerade till svenska leverantörer.    

Travel News Market har under de senaste åren lämnat bakom sig gamla tillvägagångssätt som free flow och istället fokuserat på att erbjuda kvalitativa förbokade möten, där kvalificerade köpare på ett tids- och kostnadseffektivt sätt får möta nya och befintliga leverantörer. På TNM 2023 gjorde våra kvalificerade köpare i snitt 10 förbokade möten per person. Totalt blev det över 1500 möten under mässan.

Paulina Lund och Luke Boulton är Travel News Markets mässgeneraler.

Paulina Lund, projektledare för TNM, kommenterar: ”Den svenska MICE-sektorn saknar idag en professionell och tidseffektiv mötesplats av internationellt snitt. Vår affärsidé är att sammanföra beslutsfattare och köpare  av möten och affärsresor med leverantörer. Vi vill skapa en värdefull plats som effektivt kopplar samman alla i den svenska besöksnäringen.”

Nils Norberg, VD Travel News

”I flera år har våra köpare efterfrågat svenska leverantörer och därför lanserar vi nu Meet Sweden”

Registreringen för leverantörer öppnar idag (torsdag 7 mars) och Meet Sweden äger rum på Travel News Market den 2 december 2024 på Stockholm Waterfront Congress Centre. Ägare och VD Nils Norberg tillägger: ”I flera år har våra köpare efterfrågat svenska leverantörer och därför lanserar vi nu Meet Sweden, ett utmärkt tillfälle för svenska leverantörer att dra nytta av Travel News Market mässan.” 

Meet Sweden på TNM kommer att ha sitt eget område på mässan, med ett skräddarsytt schema under dagen för att säkerställa att det ger en positiv effekt och påverkan för de som deltar. Samtidigt kommer förbokade möten att förbli i fokus och vara tillgängliga via Converve-plattformen.  

Här hittar du all information om den nya svenska resemässan.

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024