Annons:

Gröna Lund storsatsar i vinter – vill ha 150 000 besökare

Gröna Lund lanserar en helt ny upplevelse och skapar en helt ny säsong – Winter Wonderland! Från december till januari öppnas grindarna till ett Gröna Lund i magisk vinterskrud som man aldrig tidigare upplevt. Parken kommer vara full av sagoväsen, gnistrande och storslagen belysning, spännande vinteraktiviteter och fartfyllda attraktioner för alla åldrar, enligt ett pressmeddelande.

Från 2 december till 8 januari öppnar Gröna Lund portarna till en magisk vintervärld man aldrig tidigare skådat – Winter Wonderland – ett vinteräventyr för såväl stora som små!

– Med Winter Wonderland skapar vi en helt unik och magisk vinterupplevelse som man aldrig tidigare upplevt. Hela Gröna Lund kommer bada i magisk belysning och det blir fullspäckat med både åk och spännande vinteraktiviteter för alla åldrar, från de allra yngsta barnen till de after-skisugna vuxna. Det här är en av Gröna Lunds största satsningar någonsin och den gör att vi nu kan erbjuda härliga upplevelser på tivolit året runt, säger Magnus Widell, vd på Gröna Lund enligt ett pressmeddelande.

En längre podcast-intervju med Magnus Widell kommer inom kort här på Travel News. Håll ut.


Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024