Annons:

Skistar storsatsar i Hammarbybacken – investerar 40 miljoner

Nu öppnar SkiStar nya Stockholm Hammarbybacken för allmänheten när Sports & Adventures introduceras i huvudstaden på midsommarafton. Hemestertrenden är här för att stanna och som en följd av det stora besökstrycket till SkiStars destinationer även sommartid öppnar nu ett nytt äventyrscenter för alla aktiva stockholmare och besökare mitt i storstaden, enligt ett pressmeddelande.

Idag invigdes de nya attraktionerna SkiStar Klätterpark, Mountain Coaster och Mountain Tube med bland andra SkiStars ambassadör Nils van der Poel närvarande, tillsammans med organisationen Kompis Sverige, Stockholms stads finansborgarråd Anna König Jerlmyr samt idrottsborgarrådet Karin Ernlund.

Skistar har redan investerat 40 miljoner i Hammarbybacken och planerar att investera lika mycket inom kort.

– Tack vare vår sjätte destination Stockholm Hammarbybacken kan vi göra storstaden lite aktivare och lite roligare med kittlande och utmanande attraktioner för alla som letar efter rörelseglädje och minnesvärda upplevelser mitt i stan. Med satsningen hoppas vi att kunna bidra till att få fler människor i rörelse och samtidigt njuta av Stockholms bästa utsikt, säger Stefan Sjöstrand, vd och koncernchef på SkiStar i ett pressmeddelande.

Inom kort kommer ett längre reportage från öppningen.

Kommentarer är stängda.