Annons:

Vallåsen sålt – grannarna tar över

Vallåsens fritidsanläggning kommer att leva vidare – med nya lokala ägare. Grannen Kungsbygget och cykelföretaget OnTrack har köpt anläggningen av Branäsgruppen. Skidåkningen är dock historia och i stället läggs allt kraft på att utveckla cykeldestinationen. – Möjligheterna är superstora och det är bara fantasin som sätter gränserna, säger Linus Nilsson, vd på Kungsbygget till Laholms Tidning

Efter nio månaders limbo och jakt på någon som är villig att ta över anläggningen står det nu klart att Kungsbyggets Äventyrspark som ägs av Linus och Matilda Nilsson och OnTrack med Kristian ”Vilse” Jakobsson och Jacob Svedlund köper Vallåsens fritidsanläggning.
– Vallåsen är viktig för bygden och det känns på något sätt som att den kommit hem när det nu ägs lokalt. Vi är jätteglada över den här möjligheten. Våxtorp och Hallandsåsen är ett spännande område där Vallåsen är en självklar byggsten i destinationsutvecklingen, säger Linus Nilsson till Laholms Tidning.

Den nya ägarkonstellationen formerar sig under det gemensamma bolaget Vallåsengruppen AB och det finns inga ambitioner att väcka liv i skidanläggningen.
– Man får helt enkelt acceptera att det inte går att kämpa emot naturens krafter. Tyvärr, säger Linus Nilsson.

Skidåkningen på Vallåsen är därmed historia och nu läggs allt fokus på att skapa en storslagen cykeldestination.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024