Annons:

World of Volvo smygstartar ett år I förväg med event

Saab-museet i Trollhättan har funnits sedan länge, och överlevde även Saab-fabriken. Men Volvo i Göteborg då? Jo, nästa vår får de World of Volvo i nära anslutning till Liseberg och radiobilarna. Men redan nu kan man boka stället för event. Text: Janne Sundling

Göteborgs nya mötesplats ska bjuda på en interaktiv Volvo-utställning. Inte riktigt museum alltså, utan just mötesplats. 

– World of Volvo ska bli en kreativ mötesplats som bjuder våra besökare på en unik upplevelse och bidrar till nya perspektiv, säger Magnus Wrahme, vd för World of Volvo i ett pressmeddelande.

Om de även kommer att smyga undan en välvårdad Amazon eller P1800 framgår däremot inte. Men jo, det ska finnas en resa från förr till nu, och in i framtiden.

Däremot kan man hyra ytor för mingel, kreativa workshops eller break out-sessioner eller World of Volvos broadcaststudio, ”Streams”, för att arrangera olika digitala evenemang som paneldiskussioner eller livesändningar.

All mat i World of Volvo ska tillagas av Götaplatsgruppen. De ska ”erbjuda ett helt nytt spännande matkoncept med paket som är skalbara för att passa olika typer av events” (räkor alltså?). 

– Vi har redan börjat få in bokningar och märker ett väldigt stort intresse, vi ser fram emot att höra av fler som vill arrangera en unik sammankomst i hjärtat av Göteborg, säger Magnus Wrahme.

Bakom World of Volvo står både Volvo Group och Volvo Cars. 

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024