Annons:

Travel News Talks

BRA om sin återstart på Bromma

Travel News Talks är tv-programmet som enkom bevakar reseindustrin. I avsnitt tre fokuserar vi på turismen Sverige och det faktum att BRA flyg ska återstart efter tretton månader i corona-dvala.

Första gäst i veckans Travel News Talks är Johan Söör, vd på First Camp. Idag driver han 40 campinganläggningar i Sverige, men målet är att bli världsetta. Johan svarar på frågor om detta mål, men han berättar också om hur stor vinst ägarna vill ha (drygt 20 procents vinstmarginal) och hur det är att konkurrera med SJ. Johan Söör var före First Camp, vd på MTR Express som kör röda tåg mellan Stockholm och Göteborg. 

Därefter kommer Ulrika Matsgård, kommersiell chef på flygbolaget BRA som återstartar sin verksamhet efter ett år i corona-dvala. 

– Vi har haft sju till åtta planer för vår återstart utan att börja flyga, men nu är det dags. Det kommer att bli en hemestersommar och att resandet kommer igång nu.

Gäst är också STF:s försäljningschef Ulrika Nordgren. Hon tror också på en hemestersommar och tipsar om två nya destinationer. Hon berättar också varför vandrarhemsägare ska ansluta sig till Svenska Turistförening. 

Titta på avsnitt 3 av Travel News Talks.

2 kommentarer

  1. Er: First Camp. Företaget som anställer utifrån hur det gick i de tester som ingår i rekryteringen. Inte den sökandes övriga kvalifikationer
  2. Ida: Verkar som att First Camp är på väg att bygga något riktigt spännande. Kul för campingbranschen, det behövs nog.
Reseproducent till Rolfs Travel Group
Sista ansökningsdag:
4 december 2022
FÖRSÄLJNINGSCHEF TILL ELITE HOTELS I LUND OCH MALMÖ
Sista ansökningsdag:
5 december 2022