Annons:

TRAC: behovet av kompetenta resekonsulter kommer att öka efter Corona

Cecilia Eliaeson från Frans Chartau TRAC utbildning trendspanar om vilka kompetenser som kommer att krävas efter Corona då resebranschen börjar att återgå till det normala. Troligtvis kommer det att finnas ett stort rekryteringsbehov efter Corona. Frågorna är många vilken kompetens som kommer att krävas från framtidens resekonsulter.

4 kommentarer

  1. Charlie Lagerberg: Jag hoppas det - men?!
  2. Johan Magnus Eriksson, Aeroflot Russian Airlines: Cecilia Eliaeson och TRAC har och fortsätter utgöra en väldigt viktig del av vår resendustri, inte bara i covid-19 tider utan även före och efter denna pandemi. Visst, många resekonsulter och flygbolagsanställda kommer förlora sina jobb pga. pandemin, men det finns ljuspunkter. Har haft förmånen att besöka TRAC och är det något i vår reseindustri som säkrar goda yrkeskunskaper, professionalism och framtidshopp så är det Cecilia Eliaeson och TRAC utbildningarna i olika svenska städer.
  3. Lasse: Kanske finns ett egenintresse av att säga som så om man driver en reseutbildning. De livnär ju sig på studenter som går denna typen av utbildningar. Födkrok. Men det kommer säkert behövas folk inom turistnäringen. Dock kanske inte så mycket folk kommer klinga kommandon i Sabre.
  4. Signe: Man kan inte såga av den gren man sitter på, men det kommer finnas ett överflöd av kompetent personal när Coronakrisen klingat av. Har TRAC missat att Resia stänger alla sina butiker i Sverige, Big Travel är också i rekonstruktion, mängder av arrangörer varslar personal? Kompetensen finns där ute...