Annons:

Ving: Vi stöttar SRF:s förslag om ny resefond

Fredrik Henriksson på Ving ger en tillbakablick om moderbolaget som gick i konkurs och de nya ägarna som räddade bolaget. Kort därefter drabbades Kanarieöarna av en sandstorm samtidigt som Coronaviruset snabbt spreds över världen. Ving står bakom SRF:s förslag på en resefond och förklarar behovet av ett direkt stöd med bland annat statligt garanterade lån.

Videon är inspelad 13 maj, 2020.

3 kommentarer

  1. Kent: Väldigt bra sändning Fredrik och Ving!
  2. Per: Jag tycker att förslag med SRF fond är fel. Det ska vara ett lån som sedan ska betalas tillbaka från de reseföretag som har utnyttjat lånet och inte genom en kollektiv återbetalning i form av skatt på flyg och paketresor i 20 års tid. SRFs förslag skulle snedvrida konkurrensen mellan reseföretagen och också mot reseföretag som är registrerad i andra länder. Återbetalningen i form av skatten på 20 kronor förutsätter att den tas ut på ca 10 miljoner paketresor varje år, och vem vet hur resebranschen ser ut efter Covid-19
  3. Anders P.: Klart att Ving tycker att det är bra, för de vill inte betala. Bättre för dem att staten löser problemet. Ett lån, med låg och skälig ränta, mot borgen är vad som blir rätt för oss resenärer och skattebetalare.
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024