Annons:

Annons:

Nu kan du beställa en resa med flera stopp i Bolt-appen

Taxitjänsten Bolt lanserades förra året i Stockholm och Göteborg. Nu introducerar man en ny funktion i sin app som låter resenärer göra flera stopp på en och samma resa, enligt ett pressmeddelande.

Möjligheten att lägga till flera destinationer på sin resa är tillgänglig för alla som har den senaste versionen av Bolt-appen i mobilen. Kunder som söker efter en önskad destination kommer att se ett litet plustecken till höger om adressrutan. De kommer att behöva trycka på ’+’ för att skapa ytterligare stopp. Som resenär kan man ha upp till tre resmål på en och samma åktur, där det sista stoppet räknas som slutdestination.
Den nya funktionen gör det även möjligt för passagerarna att se priserna i realtid på de resor som innehåller mer än ett stopp på vägen. Föraren i sin tur kommer att kunna se rutten med alla resmål på kartan i sin app efter det att resan har startats.
– Det är glädjande att kunna lansera en funktion som både passagerare och förare har efterfrågat. Vi försöker alltid lyssna på marknadens behov och detta är något som vi tror kommer göra upplevelsen med Bolt både bättre och mer rättvis för såväl användare som förare, säger Bolts Sverigechef Nils Wijkmark.
Funktionen rullas ut gradvis till Bolt-användare på Android och iOS under januari månad.
Bolt, som tidigare gick under namnet Taxify, är Europas ledande transport-plattform med fokus på att underlätta, effektivisera och göra transportmarknaden mer pålitlig. Bolaget är grundat av estländaren Markus Villig och tjänsten lanserades 2013.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.