Annons:

Annons:

Sofia Myrevik till Cabonline Group

Taxiföretaget Cabonline Group har rekryterat Sofia Myrevik som Senior Vice President Communication, Marketing & Sustainability. Hon kommer närmast från en roll som Marknads- och Kommunikationsdirektör på vårdbolaget Praktikertjänst och var dessförinnan partner och byråchef på kommunikationsbyrån Prime i flera år, enligt ett pressmeddelande.

”Jag är mycket glad över att kunna välkomna Sofia Myrevik till Cabonline, säger koncernchef Peter Viinapuu. Vi är inne i en offensiv förändringsresa för att konsolidera vår verksamhet och växa i Norden. Det kräver att vi positionerar oss starkare på de nordiska marknaderna, ökar tillväxttakten och blir tydligare i vår kommunikation. Här kommer Sofia med sin kompetens och långa erfarenhet att spela en nyckelroll.”

”Det känns väldigt spännande att kunna kliva in i en bransch som är i kraftig förändring med nya aktörer och affärsmodeller, och få bidra till att göra Cabonline till Nordens ledande taxiföretag med en ambitiös hållbarhets- och innovationsagenda, säger Sofia Myrevik. Jag ser fram emot att med klok och kreativ kommunikation fortsätta att utveckla och stärka bolagets anseende och affär tillsammans med kollegorna i koncernen.”

Sofia Myrevik tillträder den 1 april och kommer att ingå i koncernledningen.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.