Annons:

Ving satsar på Business Class till Phuket

Försäljningen av vinters semesterresor är förstås redan igång. En nyhet inför säsongen är att Ving säljer Business Class-biljetter till Phuket.

Man kommer att ha 1-2 avgångar i veckan från Arlanda. Det finns 18 sköna stolar i kabinen och Ving har redan sålt 34 procent av dem enligt presschefen Claes Pellvik.

– Fördelen med vår lösning är att den är non-stop. Det finns naturligtvis flera andra Business-lösningar till Phuket, men då innebär det mellanlandning och det är ju inte så kul att sitta ett antal timmar mitt i natten i Gulfen och vänta.

8 kommentarer

  1. Skärpning: Är det verkligen Travelnews uppgift att gulla med de stora charterbolagen, där de får gratis marknadsföring för några flygstolar och samtidigt låter de klanka ner på andra i samma mening??
    • Travel News: Nja, det är klart att det är vår uppgift att skriva om nyheter på Ving. Speciellt när det finns siffror med i artikeln. Notisen ska ses som en del av en helhet. Varje dag publicerar vi mellan 4 och 8 artiklar. Alla texter kan inte vara kritiska analyser eller tunga nyheter.
  2. Jer vej int: Ja tänk för att det är Travel news uppgift. De skall för läsare uppdatera kontintuerligt. Därutöver så måste skribenten även provflyga sträckan på Vings bekostnad, givetvis i business class. Slutligen skall Ving tillhanda hålla deras lyxigaste hotell på Phuket, för journalisten, så att reportaget blir heltäckande.
  3. Urban: Skall det vara med den inhyrda A330-900 innan Sunclass får sin egen lev? HiFly (Portugal) Seat configuration C18 Y353... Ser så ut. OBS! Thailand är fortfarande en diktatur och inte en demokrati vilket branschen inte tycks ta till sig alls. Man kan fråga sig varför ingen vill ta den diskussionen.
  4. Skärpning 2: Frågan om några stolar i ett flygplan är viktiga nyheter, där man sågar andras lösningar "inte så kul att sitta ett antal timmar på en flygplasts i gulfen". Det är ju direkta missvisande dessutom. En uppföljande fråga hade kanske varit på sin plats: Vilket flygplan är det? Hur gammalt är det? Hur påverkas miljön av att ni nu inför businessclass på ett charter flyg? Och kan man då kalla det för businessclass... för det är väl inte affärsresenärerna de ska sälja till? Jag ser detta som gratisreklam för Ving i ämnet "ingen nyhet". Men det är klart.... man måste väl springa ärenden för de stora om man ska få någon info.
  5. Marcus Andersson: Lite väl starka reaktioner kan jag tycka... Att Ving syns oftare på TN kan ju syfta till att Ving oftare har saker att berätta? Det för övrigt högst relevant för mig som återförsäljare för Charterbolagens resor att den nu erbjuds fullskalig traditionell Business för flyg till Thailand.. en mycket stor produkt!
  6. Marcus: Att Ving nu erbjuder Business på charterflyg är absolut relevant branschinformation, framförallt för tex mig som säljer Vings charterresor.
  7. Nilla: Perfekt för oss gamla, hoppas att det även kommer gå från CPH