Annons:

Annons:

Här är 2020 års mest prisvärda weekend-destinationer

Travel News utser 2020 års destination i samarbete med undersökningsföretaget YouGov. Vi gör detta i nio unika kategorier. Här är de nominerade i kategorin budget-weekend: Belgrad, Bratislava, Budapest, Bukarest, Gdansk, Istanbul, Krakow, Ljubljana, Prag, Riga, Warszawa och Zagreb.

Den svaga svenska kronan gör att många svenskar drar sig för att resa till dyra metropoler över en helg. Men det finns storstäder där du får mycket för pengarna och som det är billigt att flyga till. 

De nominerade destinationerna har valts ut av Travel News redaktion i samarbete med antal reseprofiler. Eftersom det första gången vi gör Travel News Destination 2020 har vi valt att ha en sluten process. 

23 procent av de totalt 2074 personerna som är med i undersökningen av svarat att det viktigaste när de väljer resa är att “det är billigt på plats. Jag får valuta för pengarna.” De har sedan fått välja mellan tolv olika storstäder i Europa.

De tre mest populära destinationerna i kategorin budget-resenären weekend och mer information om de olika kundgrupperna kommer att presenteras på Travel News Market den 7 november klockan 15:10. 

Läs mer om Travel News Destination 2020 här.

Här bokar du din plats på mässan. Helt gratis.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
HJÄLP!
Sista ansökningsdag:
16 oktober 2019
Sales and Marketing Director International till Viking Line
Sista ansökningsdag:
14 oktober 2019
Sheraton söker Director of Sales
Sista ansökningsdag:
23 oktober 2019
Affärsresesäljare Göteborg och Stockholm
Sista ansökningsdag:
9 oktober 2019
Sheraton söker Account Manager MICE
Sista ansökningsdag:
23 oktober 2019