Annons:

Annons:

Här är länderna som tävlar i budgetkategorien

Travel News utser 2020 års destinationer i samarbete med undersökningsföretaget YouGov. Vi gör detta i nio unika kategorier. Här är de fem nominerade länderna i kategorin “budget en vanlig semestervecka”: Albanien, Bulgarien, Georgien, Montenegro och Turkiet. - Många som reser på semester vill att det vara ska var billigare än hemma. Att hitta länder nära Sverige som kan erbjuda detta är svårt med vår svaga krona, men här är fem länder som både är varma och härliga och inte hugger sönder din plånbok, säger Travel News chefredaktör Viggo Cavling.

De nominerade destinationerna har valts ut av Travel News redaktion i samarbete med antal reseprofiler. Eftersom det första gången vi gör Travel News Destination 2020 har vi valt att ha en sluten process. 

– Vårt mål är skapa en ny norm för hur man väljer resmål. Före man väljer destination måste man förstå vad man vill med sin resa. Alla människor vill resa, men alla reser inte av samma anledning, säger Travel News chefredaktör Viggo Cavling.

23 procent av de totalt 2074 personerna som är med i undersökningen av svarat att det viktigaste när de väljer resa är att: “Det är billigt på plats. Jag får valuta för pengarna.” De 473 personerna har sedan fått välja mellan fem olika länder.

De tre mest populära länderna i kategorin “budget en vanlig semestervecka” och mer information om de olika kundgrupperna kommer att presenteras på Travel News Market den 7 november klockan 15:10. 

Nominerade i kategorin trygghet-weekend: Berlin, Dubrovnik, Krakow, Köpenhamn, Florens, Köpenhamn, Lissabon, London, Madrid, Nice, Palma, Prag, Rom, Wien och Vilnius.

Madrid.

Nominerade i kategorin prisvärd weekend är Belgrad, Bratislava, Budapest, Bukarest, Gdansk, Istanbul, Krakow, Ljubljana, Prag, Riga, Warszawa och Zagreb. 

Milano.

Nominerade i kategorin premium-weekend är Beirut, Cap´d Antibes, Chamonix, Cortina, Courmayeur, Florens, Madrid, Milano, Nice, Oslo, Paris, Reykjavik, Rom, St Moritz, Tel Aviv och Verbier.

Tel Aviv.

Läs mer om Travel News Destination 2020 här.

 

Här bokar du din plats på mässan. Helt gratis.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Sheraton söker Director of Sales
Sista ansökningsdag:
23 oktober 2019
Affärsresesäljare Göteborg och Stockholm
Sista ansökningsdag:
9 oktober 2019
Sales and Marketing Director International till Viking Line
Sista ansökningsdag:
14 oktober 2019
HJÄLP!
Sista ansökningsdag:
16 oktober 2019
Sheraton söker Account Manager MICE
Sista ansökningsdag:
25 oktober 2019