Annons:

Annons:

Här är weekend-destinationerna i kategori premium

För första gången någonsin utser Travel News 2020 års destination i samarbete med undersökningsföretaget YouGov. Vi gör detta i nio unika kategorier. Här är de sexton nominerade i kategorin premium-weekend: Beirut, Cap´d Antibes, Chamonix, Cortina, Courmayeur, Florens, Madrid, Milano, Nice, Oslo, Paris, Reykjavik, Rom, St Moritz, Tel Aviv och Verbier.

De nominerade destinationerna har valts ut av Travel News redaktion i samarbete med antal reseprofiler. Eftersom det första gången vi gör Travel News Destination 2020 har vi valt att ha en sluten process. 

25 procent av de totalt 2074 personerna som är med i undersökningen av svarat att det viktigaste när de väljer resa är att ”Jag betalar gärna mer för resa och hotell. Jag reser helst utanför de breda allfarsvägarna.”

 De 510 personerna har sedan fått välja mellan sexton olika metropoler.

De tre mest populära destinationerna i kategorin premium weekend och mer information om de olika kundgrupperna kommer att presenteras på Travel News Market den 7 november klockan 15:10. 

London kan bli 2020 års destination i Travel News ranking. Foto: Pixabay

Nominerade i kategorin trygghet-weekend: Berlin, Dubrovnik, Krakow, Köpenhamn, Florens, Köpenhamn, Lissabon, London, Madrid, Nice, Palma, Prag, Rom, Wien och Vilnius.

Prag kan bli 2020 års destination.

Nominerade i kategorin prisvärd weekend är Belgrad, Bratislava, Budapest, Bukarest, Gdansk, Istanbul, Krakow, Ljubljana, Prag, Riga, Warszawa och Zagreb. 

 

På måndag  presenterar vi kategorin budget en vanlig semestervecka. “Det är billigt på plats. Jag får valuta för pengarna.”

Läs mer om Travel News Destination 2020 här.

Här bokar du din plats på mässan. Helt gratis.

 

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.