Annons:

Annons:

Lissabon och London gör ingen besviken, men vem lockar mest 2020?

För första gången någonsin utser Travel News 2020 års destination i samarbete med undersökningsföretaget YouGov. Vi gör detta i nio unika kategorier. Här är de nominerade i kategorin trygghet-weekend: Berlin, Dubrovnik, Krakow, Köpenhamn, Florens, Köpenhamn, Lissabon, London, Madrid, Nice, Palma, Prag, Rom, Wien och Vilnius.

De nominerade destinationerna har valts ut av Travel News redaktion i samarbete med antal reseprofiler. Eftersom det första gången vi gör Travel News Destination 2020 har vi valt att ha en sluten process. 

53 procent av de totalt 2074 personerna som är med i undersökningen av svarat att det viktigaste när de väljer resa är att “Jag vet jag får. Jag känner mig trygg med mitt val av hotell och plats.” 

 De 1091 personerna har sedan fått välja mellan tolv olika storstäder i Europa.

De tre mest populära destinationerna i kategorin trygghet weekend och mer information om de olika kundgrupperna kommer att presenteras på Travel News Market den 7 november klockan 15:10. 

Tidigare nominerade i kategorin prisvärd weekend är Belgrad, Bratislava, Budapest, Bukarest, Gdansk, Istanbul, Krakow, Ljubljana, Prag, Riga, Warszawa och Zagreb. 

Läs mer om Travel News Destination 2020 här.

Här bokar du din plats på mässan. Helt gratis.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Tur & Retur söker erfaren resesäljare
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Säljare till Möten och Event
Sista ansökningsdag:
14 februari 2020
Försäljningschef till Europaweekend
Sista ansökningsdag:
26 januari 2020
Jambo Tours/TEMA söker biljettör
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020