Annons:

Annons:

Vi hakar på megatrenden: Travel News padelturnering är här

Välkommen till ett resebranschens ”mästerskap” i Padel. Travel News Trophy by Israel kommer att spelas i Stockholm och Göteborg, spelformen är Americano där alla möter alla.

-Det är många av oss som har längtat att kunna mötas fysiskt igen, det är därför med glädje vi lanserar Travel News Trophy Padel i Stockholm och Göteborg. Ett utmärkt tillfälle att prova på padel, mingla och lära sig lite mer om Israel. Next year in Jerusalem, säger Göran Nilervall Israels TB.

Detta blir i Stockholm den 7 september och i Göteborg den 9 september.

-Efter ett år där padeln har växt explosionsartat och med ett år av pandemi så känns en padelturnering given för att få upp pulsen och energin inför höstens återstart. Vi behöver träffas IRL under avslappnade former, säger Nils Norberg vd Travel News.

Fina Priser! Puente Romano och Padeltours.se lottar ut två övernattningar för två personer inklusive Padel och frukost på anrika hotellet Puente Romano i Marbella! Alla som deltar i Stockholm och Göteborg är med i lottdragningen. Puento Romano är ett klassiskt lyxhotell i Marbella med fyra egna Padelbanor och i hotellet finns också två guide Michelin restauranger.

ANMÄL DIG HÄR

Göran Nilervall och Nils Norberg

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.