Annons:

Bästa hotell för hantverkare i nordvästra Skåne presenteras nu

Idag presenterar vi nio hotell i nordvästra Skåne som kan vinna ett Wilhelmina Skoghpris. De nio är bäst i regionen på att serva hantverkare som behöver husrum. Vinnaren presenteras den 28 oktober på Travel News Business Forum.

Kategori: Ett hotell med väldigt stor och tidig frukost och schysta parkeringsplatser. Priset är humant och sängarna sjukt sköna så att man kan sova gott efter en lång och hård arbetsdag. Priset är inte det högsta vilket gör att man kan stanna en vecka utan att bli ruinerad.  

Maria Inn 

Ett enkelt, litet och bekvämt hotell en bit utanför Helsingborgs centrum, med närhet till Ramlösa tågstation. De retroinredda hotellrummen är alla utrustade med pentry och frukosten är dessutom gratis!

The Garden Hill Hotell

Ett personligt och familjärt hotell i Vallåkra, på den skånska landsbygden. Här bor du i en vacker herrgårdsbyggnad utan att det kostar skjortan!

Rasta Hallandsåsen

Smidigt läge vid E6:an på toppen av Hallandsåsen, mittemellan Göteborg och Malmö, och med närhet till både tennismetropolen Båstad och vackra Bjärehalvön. Gratis frukost och prisvärda rum.

Fridas hotell

Närmare havet är det svårt att komma! Fridas hotell ligger i vackra Höganäs hamn och drivs av syskonen Frida och Fredric. Den tidigare båtutställningshallen har gjorts om till tolv mysiga hotellrum, med ett tydligt marint tema. 

Sundblick Bed & Breakfast

En riktig bed & breakfast-pärla vid Öresund, endast 300 meter från havet, med utsikt mot Köpenhamn. Passar dig som reser i jobbet och vill slappna av på ett lugnt och fridfullt hotell.

Kågeröds Värdshus Tre stjärnor bed & breakfast 

Namnet är inspirerat av 1500-talsastronomen Tycho Brahe som föddes i närheten av Kågeröd på den tiden då Skåne tillhörde Danmark. Här är närheten till Söderåsens nationalpark dragplåstret och på Tre stjärnor har du alla förutsättningar för att orka med en lång vandring, med sköna sängar och gratis frukost. 

Björnlokans Bed & Breakfast 

Ett litet och gästvänligt Bed & Breakfast i Munka Ljungby, strax utanför Ängelholm, som både riktar in sig på veckopendlare och nöjesresenärer. Även ett miljövänligt alternativ då man producerar sin egen el och använder ekologiska produkter. 

B&B Heimdallhuset

Ta en paus från storstadspulsen och varva ner på B&B Heimdallhuset i den lilla byn Värsjö, i nordvästra Skåne. Här finns fyra lantliga rum och en mysig liten hantverksbutik. 

Nature Shelter Hotel

Ett urbant hotell, fast mitt i naturen på toppen av Hallandsåsen och Skåneleden! Perfekt för familjer, kompisgäng eller par som gillar att vandra på dagen och njuta av fantastisk mat på kvällen. 

En kommentar

  1. Kalle L: Vad håller ni på med????!!!!