Annons:

Annons:

Premium

First Camp vinner Wilhelmina Skogh-priset

Grattis First Camp till förstaplatsen i Travel News och Nordic Bench ranking av de bästa digitala plattformarna i kategorin camping. Hur känns det? - Fantastiskt roligt! Det är ju den finaste utmärkelsen man kan få, att våra besökare ger oss högsta betyg när de använder vår hemsida och app.

Varför tror ni att ni vinner?

– Vi har ett starkt och glatt team på plats, som jobbar fokuserat med vår digitala närvaro, allt från de tekniska bitarna till att vi lägger stor vikt vid inspirerande innehåll. Vi brinner för att göra det enkelt att boka sin semester i Sverige och Danmark, därför samlar vi 45 destinationer under samma tak, där det ska vara enkelt att söka, inspireras och hitta rätt pris för varje besökare.

Ni mäts i NPS-undersökningen på 15 parametrar. Vilka är de tre viktigaste för er? (Design, hastighet, bästa pris, boka snabbt, service, tydlighet, inspiration, etc)

– Enkelhet! Det ska vara enkelt att hitta bästa pris, enkelt att bli inspirerad och hitta rätt destination, enkelt att välja exakt rätt stuga eller campingplats, enkelt att boka och betala osv.

Vad har ni gjort för digitala innovationer under 2020?

– Vi har bland annat introducerat en priskalender på vår…

Har du redan Premium? .

Läs vidare med Premium

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium

Room Republic söker VD
Sista ansökningsdag:
15 oktober 2021
STRICCT TRAVEL expanderar!
Sista ansökningsdag:
8 oktober 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.