Annons:

Här är de nominerade till Bästa hotell för romantik i Göteborg

Här är de nominerade i kategorin "Bästa hotell för romantik" i Göteborg. Den 11 oktober på Travel News Business Forum 2022 Göteborg berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet. 

Kategori: Det är hit du ska åka när kärleken behöver en liten boost. Du åker hit för att fria eller fira en bröllopsdag. Eller bara för att rå om varandra och ha det riktigt mysigt. 

Hotel Royal

Hotel Royal

Pålitligt sedan 1852 är Göteborgs äldsta hotell. Kliv in i ett charmigt 1800-tal medan du har vardagen direkt utanför porten. På Hotel Royal gifter sig vackra detaljer med moderna lösningar. Runt hörnet ligger Trädgårdsföreningen redo för en promenad av dess högsta kvalitet. Här är som gjort för ett romantiskt dygn alternativt lite avkopplande egentid. Plus i kanten för hotellets hembakade kakor som serveras varje eftermiddag! 

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Göteborg

Dorsia.

Dorsia Hotel & Restaurant 

Här är spännande, sexigt och färgglatt – Hotel Dorsia är en destination i sig! Kronan på verket är de lyxiga sängarna från Carpe diem och alla med sängkläder i egyptisk bomull. Om du bara fick ta med ditt sällskap till ett ställe i Göteborg för en romantisk afton så är Dorsia ett givet val.  3 Boutiquehotellet erbjuder dessutom en 5-stjärnig restaurang med franska influenser där kvällen kan startas med en välblandad drink… 

Hotel Riverton 

Hotel Riverton  

Designhotellet som håller på Göteborgs kanske trevligaste utsikt. Avnjut en a la carte-middag på tolfte våningen i View Skybar innan du kryper till sängs i något av hotellets eleganta rum. Krydda din vistelse ytterligare ett snäpp och besök det trevliga hälsocentret med pool- och relaxavdelning. Hotel Riverton är beläget med ett centralt läge nära spårvagn, buss och färja. 

Hotel Eggers

Hotel Eggers

Vid Centralstationen är detta K-märkta hotell placerat där gäster som konstnärer, spioner och kungligheter checkat in ända sedan 1859. Än i dag charmar den vackra miljön besökare från världens hörn. Välj mellan boendepaket som Eggerspaketet med en trerättersmiddag, Kulturpaketet eller kanske Jazz på Eggers. Avrunda kvällen i en minst sagt romantisk kammare med högt i tak och fina trägolv. 

Hotel Pigalle 

Här bor du i en byggnad från 1749 – mitt i centrala Göteborg! Rummen är individuellt inredda vilket sätter en personlig prägel på boutiquehotellet. Njut av den mystiska stämningen och det dämpade ljuset för att sedan avnjuta en eller flera rätter i vindsrestaurangen Atelier. Här existerar inte vardagen. 

Slussens pensionat 

Vad sägs om ett dygn på Sveriges musikhotell? Det kan minst sagt sluta trevligt på Slussens pensionat – beläget i Bohusläns innerskärgård. Det här är en vacker plats där du och ditt sällskap kan slappna av och umgås ordentligt. I fokus står välsmakande mat lagat med lokala råvaror, musikframträdanden med några av landets bästa artister samt trevligt umgänge. En skärgårdspärla som du helt enkelt inte får missa. 

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Göteborg

Kommentarer är stängda.