Annons:

Här är de nominerade till Bästa spahotell i Göteborg

Här är de nominerade i kategorin "Bästa spahotell" i Göteborg. Den 11 oktober på Travel News Business Forum 2022 Göteborg berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

Kategori: Detta är ett romantiskt hotell för dig som tycker om att gå runt i morgonrock. Det finns inget bättre än massage och varmt porlande vatten. Men det ska också finnas ett fräscht gym och en bastu som är beroendeframkallande. Torr- och ångbastu förstås. Efter en helg här har din höga puls gått ner och ditt välbefinnande gått upp. Du är här med din partner eller ditt tjej- eller gubbgäng. Och ja, ni hinner även spela lite padel och gå en lång promenad. 

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet. 

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Göteborg

Arken Hotel & Art Garden Spa

Arken Hotel & Art Garden Spa

The “earth” without “art” is just “eh”. Lite så känner vi på Arken Hotel & Art Garden spa, beläget längst ut på klipporna vid Göteborgs hamn. Endast 15 minuter från Göteborg blir du ett med havet, konsten och naturen och inser att små detaljer spelar stor roll. Här är det ingen idé att stressa upp sig över morgondagens bekymmer. Gå på upptäcktsfärd i morgonrock medan du väljer och vrakar mellan hotellets sagolika oaser för bad, bastu och avkoppling. 

Gothia Towers

Gothia Towers

Tornen som har allt och lite till. Med sina 23 våningar, 1200 hotellrum och 5 barer står Gothia Towers som en stadig favorit – mitt i centrala Göteborg. Bada med en ordentlig vy över staden kan du också göra. Ett anpassningsbart hotell som är lika lämpligt för såväl möhippan, spakvällen eller konferensen. Det är du som sätter kronan på verket. 

VANN Spa Hotell & Konferens 

Inled en romans med den Bohuslänska skärgården – om så bara för en natt eller på återkommande besök. På VANN bor du mitt i naturen vid Gullmarsfjorden. Hela hotellet präglas av en modern nordisk inredning och den 1000 kvm stora spaanläggningen är designat av Sveriges kanske störste arkitekt, Gerth Wingårdh. Här finns utrymme för både effektivitet eller raka motsatsen – du bestämmer. I restaurang VASS njuter du av närodlat från havets skafferi medan du blickar ut mot de branta klippor som stupar ner i fjorden.

Treetop Spa Hangout & Hotel 

Treetop Spa Hangout & Hotel 

Här träder du in i en värld bland trädtopparna. Du kunde varit på Hawaii – men läget är en sju minuters bilresa från Göteborg. Det känns lyxigt. Treetop Spa Hangout & Hotel är en naturlig skönhet och erbjuder utomhus- och inomhuspool, restaurang och hela fyra barer! Utsikten tar vistelsen till en annan nivå. Ja, det här är helt enkelt en destination i sig. 

Sankt Jörgen Park

Sankt Jörgen Park 

På Sankt Jörgen får du inte tråkigt! Kickstarta hösten eller avsluta året på ett roligt sätt med familjen, kollegorna eller kanske med lite välförtjänt egentid. Spendera tid i hotellets 2 000 m² stor spa- och sportklubb innan du intar verkligheten med ny energi. Låt sedan smakerna dansa i munnen på restaurang Inez & Ernst. Bussanslutning till centrala Göteborg finns utanför entren och resan tar 15 minuter. 

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Göteborg

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024